Pa de pessic de poma i iogurt

Lleuger, esponjós i saludable, aquest pa de pessic de poma i iogurt és perfecte per esmorzar, berenar, prendre de postres… El suc de mandarina li aporta suculència i la canyella, un toc aromàtic, a més d’un gust característic.

A més, la foodblogger Alina, de Green Mama ha fet servir panela Veritas, un producte subministrat per Oxfam Intermón que contribueix a millorar la vida de molts dels petits productors de la regió de Piura, Perú.

Pastís de poma i iogurt - Receptes - Veritas

Pa de pessic de poma i iogurt

Ingredients:

Elaboració:

  1. Prescalfa el forn a 180ºC.
  2. Folra amb paper de forn un motlle rodó d’uns 24 cm o unta’l amb oli i farina perquè no s’enganxi el pa de pessic.
  3. Esprem el suc de les mandarines.
  4. Renta, pela i talla la poma a cubs.
  5. Bat els ous en un bol, afegint-hi a poc a poc la panela.
  6. En un altre bol, barreja la farina, la canyella i el llevat.
  7. Barreja la massa anterior amb l’oli a poc a poc (una mica de massa, una mica d’oli…) fins a integrar bé els ingredients.
  8. Afegeix-hi el suc de mandarina, el iogurt i la poma i remena-ho amb cura.
  9. Si vols, pots decorar el pa de pessic amb una poma tallada a mitges llunes o nous pecanes.
  10. Enforna’l durant 30 minuts o fins que notis que està daurat per damunt. Per assegurar-te’n, punxa el pa de pessic amb un ganivet o un escuradents i si surten nets és que ja està fet.
  11. Deixa’l refredar un mínim de 10 minuts abans de desemmotllar-lo.

Disfruta de nuestra colección de dulces saludables.