Receptes
Pa de pessic vegà de coco i llimona
Pa de pessic vegà de coco i llimona amb farina d’espelta. L’oli de coco ajuda a perdre pes i és eficaç per evitar malalties cardiovasculars i problemes de tiroides.

Recepta de pa de pessic vegà
Ingredients:
- 2 tasses de farina d’espelta
- 2/3 de tassa de suc de poma
- 1/2 de tassa de suc de llimona
- 2 cullerades de llavors de lli
- 1/2 tassa de sucre de coco
- Ratlladura de llimona
- 1 cullerada petita d’oli de coco líquid
- 1 cullerada de llevat
- 2 cullerades de vainilla
- 1/2 cullerada petita de sal marina
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 180ºC
- Posa la farina d’espelta, el llevat, la sal marina, el sucre de coco i la ratlladura de llimona en un bol gros i reserva-ho.
- Tritura les llavors de lli fins que quedi una pasta fina. Afegeix-hi el suc de poma, el suc de llimona i l’extracte de vainilla i bat-ho fins a obtenir una barreja suau.
- Afegeix la barreja anterior al bol amb els ingredients secs i remena bé perquè quedi tot integrat.
- Unta un motlle per al forn amb una cullerada petita d’oli de coco líquid, aboca-hi la massa i enforna-ho durant 30-40 minuts. Punxa el centre amb un escuradents; si surt net siginifica que ja és cuit.