Pa de pita amb cigrons i alvocat. Conegut també com pa àrab, aquesta varietat de pa pla sense molla és molt versàtil i admet moltes combinacions. En aquesta ocasió, la foodblogger Alba Niubo l’ha emplenat de verdures i cigrons, un llegum amb un elevat contingut en ferro i vitamines que resulta molt adequat per als esportistes perquè els ajuda a contrarestar el desgast físic.
Posa la coliflor i la carbassa al forn amb l’oli, el gra d’all aixafat, la cúrcuma, el pebre vermell i el romaní. Quan faltin un parell de minuts perquè les verdures estiguin fetes afegeix-hi els cigrons.
Pela l’avocat, treu-ne el pinyol i aixafa’l amb una mica d’oli d’oliva i el suc de mitja llimona.
Torra el pa de ppita a la paella 15 segons per cada costat.
Obre el pan i emplena’l amb l’alvocat aixafat, la coliflor, la carbassa i els cigrons.
Contingut relacionat
Fàcils
Pita amb vegeburguer
La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...
Fàcils
Cuscús amb carbassa i cigrons – FastGood
Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef...
Fàcils
‘Tacos’ de carbassa, guacamole i germinats
Aquesta setmana, la food blogger Alba Niubo ha preparat aquesta...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.