Fàcils

Pa de pita amb cigrons i alvocat

Pa de pita amb cigrons i alvocat! Conegut també com pa àrab, aquesta varietat de pa pla sense molla és molt versàtil i admet moltes combinacions.

Pa de pita amb cigrons i alvocat - Veritas

Pa de pita amb cigrons i alvocat

En aquesta ocasió, la foodblogger Alba Niubo l’ha emplenat de verdures i cigrons, un llegum amb un elevat contingut en ferro i vitamines que resulta molt adequat per als esportistes perquè els ajuda a contrarestar el desgast físic.

Ingredients:

  • 2 pans de pita
  • 1/4 de pot de cigrons cuits
  • 8 trossos de carbassa
  • 7 arbrets de coliflor
  • 1/2 alvocat
  • 1/2 ceba
  • 1/2 llimona
  • 1/2 cullerada de cúrcuma
  • 1/2 cullerada de pebre vermell
  • 1 branca de romaní fresc
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Pots trobar tots els productes d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas o als nostres supermercats.

Elaboració:

  1. Pica la ceba ben fina i reserva-la.
  2. Posa la coliflor i la carbassa al forn amb l’oli, el gra d’all aixafat, la cúrcuma, el pebre vermell i el romaní. Quan faltin un parell de minuts perquè les verdures estiguin fetes afegeix-hi els cigrons.
  3. Pela l’avocat, treu-ne el pinyol i aixafa’l amb una mica d’oli d’oliva i el suc de mitja llimona.
  4. Torra el pa de pita a la paella 15 segons per cada costat.
  5. Obre el pa i emplena’l amb l’alvocat aixafat, la coliflor, la carbassa i els cigrons.

Descobreix més receptes de la cuina oriental!

Contingut relacionat

  • Fàcils

Pita amb vegeburguer

La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...

  • Fàcils

Cuscús amb carbassa i cigrons – FastGood

Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef...

  • Fàcils

‘Tacos’ de carbassa, guacamole i germinats

Aquesta setmana, la food blogger Alba Niubo ha preparat aquesta...