Ara a Veritas

Padrí, ja tens la mona de Pascua?

De totes les tradicions vinculades a Setmana Santa, una de les més esperades i festives és la que té lloc el dilluns de Pasqua quan els padrins regalen als fillols un pastís decorat amb ous i figures de xocolata. Antigament, la mona de Pascua era un brioix amb un ou dur per cada any que tenia el nen que la rebia, però amb el temps el brioix es va convertir en pastís i la xocolata va anar guanyant més i més protagonisme.

Monas de Pascua Veritas - Semana Santa - Supermercados ecológicos

Mona ecològica pel dilluns de Pascua

La nostra mona de Pascua és suculenta, saborosa i esponjosa gràcies als millors ingredients ecològics. Els seleccionem i combinem seguint les receptes de tota la vida, en què no hi ha lloc per als greixos hidrogenats ni els emulgents ni els conservants químics. N’elaborem artesanalment tres varietats sobre una base de pa de pessic que decorem amb ous de xocolata. El pa de pessic està fet de fet amb farina de blat, ous, mantega i sucre integral de canya. Deliciós!

Només disponibles a les botigues Veritas de Catalunya. Troba la teva botiga més propera i escull el sabor que més t’agradi.

De xocolata

Boníssim pa de pessic de xocolata amb cacau i exquisida trufa muntada.

Mona de Pascua de xocolata Veritas

*Ingredients: Nata* ([llet]), [ou]*, sucre de canya*, xocolata negra* (13,8%) (pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau*, emulgent: lecitina de [soja]), farina de [blat]*, cacau en pols* (1,5%), oli de gira-sol*, xocolate blanc* (sucre de canya*, mantega de cacau*, [llet] en pols* , emulgent: lecitina de [soia]), aigua. Pot contenir traces de fruita seca i grans de sèsam.

D’avellanes

Un apetitós pa de pessic de xocolata amb ganache d’avellana recobert de xocolata blanca.

Mona de Pascua d'avellanes Veritas - Setmana Santa - Supermercats ecològics
*Ingredients: Nata* ([llet]), [ou]*, xocolata negra* (pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau*, emulgent: lecitina de [soja]), xocolate blanc* (sucre de canya*, mantega de cacau*, [llet] en pols*, emulgent: lecitina de [soja]), sucre de canya*, mantega* ([llet]), farina de [blat]*, pasta de [avellanes]* (2%), mel*, aigua, gelatina*. Pot contenir traces de grans de sèsam.

De nata

Cobrim de nata muntada un pa de pessic dels de sempre i l’empolvorem amb crocant d’ametlla per aconseguir una textura delicada i cruixent alhora.

De nata Veritas - Setmana Santa - Supermercats ecològics
*Ingredients: Nata* (nata* ([llet]) (83%), sucre), pa de pessic* ([ou]*, farina [blat]*, sucre), xocolata* (pasta i mantega de cacau*, sucre*, emulgent: lecitina [soja]), almívar* (sucre*, aigua), xocolate blanc* (sucre*, mantega de cacau*, [llet] en pols*, emulgent: lecitina [soja]). Ou xocolata (pasta i mantega de cacau*, sucre). Ou xocolata llet (sucre*, pasta i mantega de cacau*, [llet] en pols). Pot contenir traces de fruita seca i grans de sèsam.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Pastisseria ecològica elaborada al nostre obrador

Hem començat l'any renovant la nostra gamma de pastisseria 100%...

  • Ara a Veritas

Pastissos ecològics de Sant Valentí

El cor és el símbol universal del Dia dels Enamorats...

  • Ara a Veritas

El secret dels nostres pastissos casolans

Al nostre obrador hem recuperat les receptes de pastisseria més...

  • Ara a Veritas

Aquesta primavera menja sa, menja ecològic

Durant la primavera, la natura ens ofereix verdures i hortalisses...