Receptes
Pancakes vegans
Pancakes vegans, una recepta de la foodblogger Alba Niubo, que substitueix amb èxit els ingredients d’origen animal que solen portar els pancakes, sense alterar en absolut el seu sabor i textura. Les maduixes i la compota de poma són les encarregades de enriquir-los amb vitamines, minerals i fibra, un nutrient indispensable per assegurar el bon trànsit intestinal.

Pancakes vegans
Ingredients:
- 5 maduixes
- 1 cullerada de compota de poma
- 1 tassa de farina integral
- 1/2 tassa de beguda de soja Sojade
- 1/2 tassa de farina d’ametlles
- 1 cullerada petita d’oli de coco
- 1 cullerada petita de llevat
- 1/2 cullerada petita de vainilla
Elaboració:
- Talla les maduixes a trossos i reserva-les.
- Separa els ingredients secs dels humits i barreja’ls per separat.
- Ajunta les dues mescles en un bol.
- Posa una mica d’oli de coco en una paella i deixa que s’escalfi a foc fort.
- Abaixa el foc a mitjà, posa un collerot de massa a la paella i fes els pancakes dos minuts per un costat i un minut per l’altre.
- Decora els pancakes amb torssos de maduixa i serveix-los de seguida.