Pancakes vegans, una recepta de la foodblogger Alba Niubo, que substitueix amb èxit els ingredients d’origen animal que solen portar els pancakes, sense alterar en absolut el seu sabor i textura. Les maduixes i la compota de poma són les encarregades de enriquir-los amb vitamines, minerals i fibra, un nutrient indispensable per assegurar el bon trànsit intestinal.
Pancakes vegans
Ingredients:
- 5 maduixes
- 1 cullerada de compota de poma
- 1 tassa de farina integral
- 1/2 tassa de beguda de soja
- 1/2 tassa de farina d’ametlles
- 1 cullerada petita d’oli de coco
- 1 cullerada petita de llevat
- 1/2 cullerada petita de vainilla
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Talla les maduixes a trossos i reserva-les.
- Separa els ingredients secs dels humits i barreja’ls per separat.
- Ajunta les dues mescles en un bol.
- Posa una mica d’oli de coco en una paella i deixa que s’escalfi a foc fort.
- Abaixa el foc a mitjà, posa un collerot de massa a la paella i fes els pancakes dos minuts per un costat i un minut per l’altre.
- Decora els pancakes amb torssos de maduixa i serveix-los de seguida.