Postres

Pancakes vegans

Pancakes vegans, una recepta de la foodblogger Alba Niubo, que substitueix amb èxit els ingredients d’origen animal que solen portar els pancakes, sense alterar en absolut el seu sabor i textura. Les maduixes i la compota de poma són les encarregades de enriquir-los amb vitamines, minerals i fibra, un nutrient indispensable per assegurar el bon trànsit intestinal.

Pancakes vegans - Veritas

Pancakes vegans

Ingredients:

  • 5 maduixes
  • 1 cullerada de compota de poma
  • 1 tassa de farina integral
  • 1/2 tassa de beguda de soja
  • 1/2 tassa de farina d’ametlles
  • 1 cullerada petita d’oli de coco
  • 1 cullerada petita de llevat
  • 1/2 cullerada petita de vainilla

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Talla les maduixes a trossos i reserva-les.
  2. Separa els ingredients secs dels humits i barreja’ls per separat.
  3. Ajunta les dues mescles en un bol.
  4. Posa una mica d’oli de coco en una paella i deixa que s’escalfi a foc fort.
  5. Abaixa el foc a mitjà, posa un collerot de massa a la paella i fes els pancakes dos minuts per un costat i un minut per l’altre.
  6. Decora els pancakes amb torssos de maduixa i serveix-los de seguida.

Contingut relacionat

  • Postres

Pancakes de quefir

Pancakes de quefir, la millor manera d'enriquir aquest popular esmorzar...

  • Postres

Pa de pessic vegà de coco i llimona

Pa de pessic vegà de coco i llimona amb farina...

  • Postres

Magdalenes veganes sense ou ni llet

Les magdalenes són un clàssic en la rebosteria i als...