Receptes
Pannacotta amb beguda d’ametlles
Pannacotta, unes postres tradicionals italià molt original i vistós, fàcil de preparar i que sol agradar a tothom. Si es prepara amb beguda d’ametlles resulta, a més, altament digestiu.

Pannacotta amb beguda d’ametlles
Ingredients:
- 1/2 L de bguda d’ametlles
- 5 g d’agar-agar
- Melmelada de maduixa
- Llavors de rosella
- Vainilla
Elaboració:
- Barreja l’agar-agar en dos dits de beguda d’ametlles, i posa a escalfar la resta de la beguda.
- Abans que bulli, afegeix l’agar-agar, remou bé i deixa-ho bullir durant 3 minuts.
- Col·loca la barreja en motlles individuals i posa’ls a la nevera un mínim de 3 hores perquè quallin i es refredin.
- Abans de servir, desemmotlla cada pannacotta amb cura i decora amb una cullerada de melmelada de maduixa i llavors de rosella.
Contingut relacionat
- Receptes
Suc de remolatxa i boletes energètiques
Recepta de suc de remolatxa i boletes energètiques amb la...
- Receptes
Iogurt de coco, xia i quéfir de cabra
Recepta de iogurt de coco, xia, quéfir de cabra, preparada...
- Receptes
Les llavors són un petit gran tresor
Les llavors són un petit gran tresor gràcies a la...