Pans de pessic d’oli d’oliva i llimona

Una varietat dels pans de pessic d’oli d’oliva tradicional, molt fàcil de fer. La farina d’ametlles li concedeix una gran esponjositat juntament amb un característic gust de fruita seca, mentre que l’aromàtica farigola fa ressaltar la presència de la llimona.

Gaudeix d’aquest deliciós postre, ideal per a berenars o esmorzars, que et proposa Laura Because!

Pans de pessic d'oli d'oliva i llimona - Receptes - Veritas

Pans de pessic d’oli d’oliva i llimona

Ingredients:

Elaboració:

  1. Bat amb una vareta el rovell juntament amb l’oli i el xarop d’aurò en un bol gran durant un parell de minuts. La barreja quedarà cremosa.
  2. Afegeix-hi el iogurt i integra’l.
  3. Munta la clara a punt de neu i afegeix-la a la barreja anterior amb una espàtula.
  4. Afegeix-hi la ratlladura i el suc de llimona i, finalment, la farina d’ametlla. Barreja-ho bé.
  5. Omple un motlle de forn o motlles petits que prèviament hauràs pinzellat amb oli d’oliva.
  6. Introdueix-los al forn preescalfat a 180ºC uns 40-45 minuts.
  7. Pots presentar els pans de pessic girats amb una mica de farigola i ratlladura de llimona.

Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.