Receptes
Papillota de préssecs amb salsa de coco
Papillota de préssecs amb salsa de coco per sorprendre els teus convidats. Aprofita que és temporada de préssecs i prepara aquestes postres exquisides que combinen la cremositat de la fruita rostida amb la dolçor de la llet de coco, molt rica en calci i altres nutrients.
Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis.

Papillota de préssecs amb salsa de coco
Ingredients:
- 12 préssecs
- 50 g de orellanes
- 50 g de pinyons
- 4 cullerades soperas de melassa d’arròs
- 1 cullerada petita de canyella en pols
- Sal marina
Ingredients per a la salsa:
- 400 g de llet de coco
- 40 g d’oli de coco
- 1 beina de vainilla
- Sal marina
Elaboració:
- Escalfa l’oli de coco juntament amb la beina de vainilla prèviament oberta i deixa-ho en infusió durant 10 minuts. Retira la beina i barreja l’oli amb llet de coco i un polsim de sal marina. Deixa refredar la salsa a la nevera.
- En un bol gran barreja els préssecs, les orellanes trossejades i els pinyons amb la melassa d’arròs, la canyella en pols i un polsim de sal marina.
- Talla 4 fulls de paper d’estrasa (de 30 x 30 cm aproximadament) i col·loca’n dos superposats a la safata del forn.
- Posa al centre del paper la meitat dels ingredients amb els seus sucs i tanca amb cura el paquet. Ha de quedar folgat, però tancat hermèticament, perquè el vapor circuli sense sortir a l’exterior.
- Fes un segon paquet amb l’altra meitat dels ingredients i col·loca tots dos paquets en una safata de forn. Pinta l’exterior del paper amb una mica d’oli perquè no es ressequi i forneja-ho a 180ºC durant 20 minuts.
- Obre la papillota amb cura, serveix inmediatament els préssecs calents amb el seu suc i acompanya’ls amb la salsa de coco freda.