Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata

El parfait són unes postres a capes molt vistoses i espectaculars que admeten moltes combinacions. Aquestes són especialment digestives gràcies als bacteris làctics del iogurt de cabra i a la fibra present en la pera.

Aquesta deliciosa recepta te la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata - Receptes - Veritas

Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata

Ingredients:

Elaboració:

  1. Renta les peres, talla-les en daus i rebutja’n les llavors. Ruixa-les amb suc de llimona, i afegeix-hi un polsim de canyella i una cullerada petita de sucre de coco. Cou-ho durant 25 minuts i bat-ho fins a obtenir una textura de compota. Reserva-ho.
  2. Pica 2 unces de xocolata i reserva-les.
  3. Escalfa 3 unces de xocolata al bany maria i, quan estiguin foses, afegeix-hi el cafè acabat de fer i barreja-ho suaument.
  4. Cobreix la base d’un parell de gerretes amb la mescla anterior, posa-hi damunt una capa de compota de pera i tot seguit una altra capa de iogurt de cabra prèviament barrejat amb 2 cullerades petites de sucre de coco.
  5. Finalment, empolvora-ho amb cacau en pols, avellanes i xocolata picada.

Descobreix la nostra col·lecció de postres.