El parfait són unes postres a capes molt vistoses i espectaculars que admeten moltes combinacions. Aquestes són especialment digestives gràcies als bacteris làctics del iogurt de cabra i a la fibra present en la pera.
Aquesta deliciosa recepta te la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata
Ingredients:
- 150 g de iogurt natural de cabra
- 2 peres
- 1/2 llimona
- 5 unces de xocolata negra
- 1 grapat d‘avellanes
- 3 cullerades petites de sucre de coco
- 2 cullerades petites de cafè
- 1 cullerada petita de canyella en pols
- Cacau cru en pols
- Avellanes
Elaboració:
- Renta les peres, talla-les en daus i rebutja’n les llavors. Ruixa-les amb suc de llimona, i afegeix-hi un polsim de canyella i una cullerada petita de sucre de coco. Cou-ho durant 25 minuts i bat-ho fins a obtenir una textura de compota. Reserva-ho.
- Pica 2 unces de xocolata i reserva-les.
- Escalfa 3 unces de xocolata al bany maria i, quan estiguin foses, afegeix-hi el cafè acabat de fer i barreja-ho suaument.
- Cobreix la base d’un parell de gerretes amb la mescla anterior, posa-hi damunt una capa de compota de pera i tot seguit una altra capa de iogurt de cabra prèviament barrejat amb 2 cullerades petites de sucre de coco.
- Finalment, empolvora-ho amb cacau en pols, avellanes i xocolata picada.
Descobreix la nostra col·lecció de postres.