El parfait són unes postres a capes molt vistoses i espectaculars que admeten moltes combinacions. Aquestes són especialment digestives gràcies als bacteris làctics del iogurt de cabra i a la fibra present en la pera.
Aquesta deliciosa recepta te la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Renta les peres, talla-les en daus i rebutja’n les llavors. Ruixa-les amb suc de llimona, i afegeix-hi un polsim de canyella i una cullerada petita de sucre de coco. Cou-ho durant 25 minuts i bat-ho fins a obtenir una textura de compota. Reserva-ho.
Pica 2 unces de xocolata i reserva-les.
Escalfa 3 unces de xocolata al bany maria i, quan estiguin foses, afegeix-hi el cafè acabat de fer i barreja-ho suaument.
Cobreix la base d’un parell de gerretes amb la mescla anterior, posa-hi damunt una capa de compota de pera i tot seguit una altra capa de iogurt de cabra prèviament barrejat amb 2 cullerades petites de sucre de coco.
Finalment, empolvora-ho amb cacau en pols, avellanes i xocolata picada.
Descobreix la nostra col·lecció de postres.
Contingut relacionat
Postres
Púding de xia i cacau amb fruites vermelles
Púding de xia i cacau amb fruites vermelles, una recepta...
Postres
Barquetes de plàtan
Hi ha poques fruites tan completes i amb tants de...
Postres
Granola sense cereals
Granola sense cereals, amb fruita seca, llavors i escates de...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.