Apta per a vegans i vegetarians, aquesta recepta de pasta veggie és tan senzilla de preparar com deliciosa i saludable. El parmesà veggie aporta al plat una infinitat de nutrients i un gust inigualable.
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie!
Per preparar el parmesà veggie pica les avellanes i daura-les en una paella, sense oli i a foc baix, durant 2 – 3 minuts remenant contínuament. Si ho prefereixes, pots substituir les avellanes per anacards, també crus i pelats.
Afegeix la resta d’ingredients del parmesà, barreja-ho bé i cuina-ho un parell de minuts més. Retira-ho del foc i guarda-ho en un pot de vidre.
Daura els tomàquets amb les olives en una paella amb un rajolí d’oli fins que estiguin daurats. Salpebra-ho i reserva-ho.
En una cassola amb aigua bullent i una mica de sal, cou la pasta al dente durant 9 minuts més o menys.
Escorre la pasta i reserva una tassa del brou de la cocció.
En aquesta mateixa cassola, sofregeix els grans d’alls picats amb un parell de cullerades d’oli d’oliva fins que agafin una mica de color.
Incorpora-hi la pasta, la tassa d’aigua de la cocció, sal, pebre i orenga al gust. Barreja-ho i serveix-ho immediatament amb el sofregit de tomàquets i olives, unes fulles d’alfàbrega fresca i una cullerada sopera de parmesà veggie.
Descobreix la nostra proposta de receptes veganes.
Contingut relacionat
Pasta
Pasta integral amb salsa de taronja, formatge i nous
Molt rica en fibra, la pasta integral és un aliment...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.