Ara a Veritas

Pastissos ecològics de Sant Valentí

El cor és el símbol universal del Dia dels Enamorats i a Veritas ens unim a la tradició més dolça elaborant els nostres pastissos ecològics de Sant Valentí, amb els millors ingredients i sense un sol químic.

Pastissos ecològics de Sant Valentí - Obrador - Veritas

Pastissos que enamoren per a Sant Valentí

Totes les nostres propostes estan elaborades amb matèria primera ecològica de màxima qualitat i mitjançant processos artesanals, que respecten els temps marcats per la tradició. Al nostre obrador no hi ha presses ni dreceres químiques i seleccionem cada ingredient amb afecte per aconseguir resultats excepcionals, que combinen sabor, aroma, textura, presència…


Pots consultar la disponibilitat dels pastissos ecològics de Sant Valentí a les nostres botigues.

Xocolata: un clàssic que no falla mai

Pastissos ecològics de Sant Valentí - Pastís de xocolata - Obrador - Veritas

La xocolata és un dels protagonistes indiscutibles el Dia dels Enamorats. El nostre pastís de xocolata porta una base de pa de pessic de xocolata negra, farcida i banyada de xocolata. Una exquisidesa esponjosa, tendra i molt suculenta, gràcies a l’almívar que impregna les seves diferents capes.

Nata: el gust més exquisit

Pastissos ecològics de Sant Valentí - Pastís de nata - Obrador - Veritas

L’ingredient estrella del pastís de nata és precisament la nata ecològica elaborada amb llet sencera de vaques de pastura i totalment lliure d’estabilitzants i additius químics. No et quedis sense tastar aquest deliciós pa de pessic tradicional amb nata i envoltat de crocant d’ametlla.

Fruites vermelles: suavitat i frescor

El més característic del minicor de fruites vermelles és que té gust de fruita fresca de debò. Conjuga la suavitat de la maduixa amb la lleugera acidesa del gerd i el toc exquisit dels nabius i les mores; tot sobre una base de galeta.

Novetat: doble cor de xocolata i mango!

Pastissos ecològics de Sant Valentí - Obrador - Veritas

L’última incorporació a la nostra família de pastissos de Sant Valentí és una combinació de dues mousses –una de mango i una altra de xocolata negra– sobre una tradicional base de galeta. Una exquisidesa esponjosa i tendra, amb un gran sabor i una textura única.

Descobreix els nostres pastissos ecològics casolans.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

El secret dels nostres pastissos casolans

Al nostre obrador hem recuperat les receptes de pastisseria més...

  • Ara a Veritas

Pastisseria ecològica elaborada al nostre obrador

Hem començat l'any renovant la nostra gamma de pastisseria 100%...

  • Ara a Veritas

Al bon temps, bona mousse

Extraordinàriament esponjoses, tant la nostra mousse de llimona com la...