Uncategorized @ca

Paté de carabassa

Paté de carabassa, amb ceba picada i ametlles picades. Aquest paté es convertirà en el protagonista de la taula, per la seva textura cremosa i el seu sabor dolç, ideal per combinar amb ingredients salats.

Paté de carabassa - Receptes - Veritas

Paté de carabassa

Ingredients:

  • 500 g de carabassa
  • 1 ceba
  • 100 g d’ametlles
  • Julivert
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
  • 1 tassa d’aigua
  • Sal

Elaboració:

  1. Talla la ceba i cuina-la a foc lent.
  2. Pica les ametlles i barreja-les amb trossos de julivert fresc.
  3. Col·loca tots els ingredients al vas de la batedora i bat-los fins que la textura sigui homogènia.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Paté de pebrots

Paté de pebrots, una recepta senzilla i saborosa per alegrar...

  • Uncategorized @ca

Paté de bolets

Paté de bolets, una recepta ideal per acompanyar plats de...

  • Uncategorized @ca

Paté d’olives

Paté d'olives, una proposta ideal per untar en llesques i...