Uncategorized @ca
Paté de pebrots
Paté de pebrots, una recepta senzilla i saborosa per alegrar les teves aperitius, o per utilitzar com a guarnició de verdures i cereals.

Paté de pebrots
Ingredients:
- 5 pebrots vermells
- 150 g de nous
- 70 g de pa ratllat
- 1 ceba
- Llavors de sèsam
- Oli de sèsam
- Sal
Elaboració:
- Talla la ceba i els pebrots i sofregeix a foc lent.
- Col·loca les verdures al got de la batedora, afegeix les nous trossejades, un rajolí d’oli de sèsam, pa ratllat i les llavors de sèsam.
- Triturar i serveix.
Contingut relacionat
- Uncategorized @ca
Paté d’olives
Paté d'olives, una proposta ideal per untar en llesques i...
- Uncategorized @ca
Paté d’alvocat amb crudités
Paté d'alvocat amb crudités, una recepta senzilla ideal per a...
- Uncategorized @ca
Patè de tomàquet i ametlla
El patè de tomàquet i ametlla és un aperitiu fantàstic,...