Receptes
Paté de tomàquet sec i nous
Paté de tomàquet sec i nous, amb una textura, un color i un gust que recorden moltíssim la sobrassada, és el substitut perfecte per untar en una torrada o com a salsa per condimentar un plat de pasta o una amanida.
Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de Let it be cosy.
Paté de tomàquet sec i nous
Ingredients:
- 120 g de nous pelades
- 80 g de tomàquets secs
- 2 cullerades petites de pebre vermell
- 1 cullerada petita d’espècies ras-alhanaut (pebre negre, comí, cardamom, nou moscada, canyella y gingebre)
- 1 cullerada petita de xarop d’auró
- 80 ml d‘oli d’oliva premsat en fred
- 1/4 de cullerada petita de sal marina
Elaboració:
- Si el tomàquet sec l’has comprat en oli, escorre’l.
- Posa tots els ingredients al processador d’aliments i tritura’ls fins que aconsegueixis una textura homogènia.
- Guarda la barreja en un pot de vidre i conserva-la a la nevera de tres a cinc dies.