Receptes
Paté d’olives
Paté d’olives, una proposta ideal per untar en llesques i acompanyar d’aliments dolços com ceba caramel·litzada o formatge fos. A més, a l’estar elaborat amb alga dulse, enriquirà la recepta amb minerals.
Comença la primavera, i amb ella la nova sèrie de continguts estacionals. En aquesta ocasió, cada setmana compartirem amb tu un paté vegetal.

Paté d’olives
Ingredients:
- 100 g d’olives negres
- 1 grapat de festucs
- 1 tassa d’alga dulse
- 1 gra d’all
Elaboració:
- Posa en remull l’alga dulse fins que ampliï la seva grandària.
- Desossa les olives i treu la closca dels festucs.
- Talla tots els ingredients en trossos petits i barreja’ls a la batedora.
Contingut relacionat
- Receptes
Paté d’alvocat amb crudités
Paté d'alvocat amb crudités, una recepta senzilla ideal per a...
- Receptes
Patè de tomàquet i ametlla
El patè de tomàquet i ametlla és un aperitiu fantàstic,...
- Receptes
Cracker d’espelta i sèsam amb paté de sardines
Cracker d'espelta i sèsam amb paté de sardines, recomanat pel...