Pizza de bròquil i cirerols. Recepta preparada per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
El bròquil combina molt bé amb qualsevol tipus de formatge perquè els seus sabors respectius es complementen. I si a més hi afegeixes tomàquet, el resultat és tan sa com deliciós.
Pizza de bròquil i cirerols
Ingredients:
- Massa fresca de pizza BioBleud
- 1/2 bròquil
- Cirerols macerats en oli d’oliva i farigola
- Barreja de 4 formatges rallats
- Brots d’espinacs (opcional)
- Salsa de tomàquet
- Orenga
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 180ºC.
- Cou el bròquil durant 2 minuts.
- Estén la massa de pizza, unta-hi tomàquet fregit, cobrei-la amb formatge ratlla i condimenta-ho amb una mica d’orenga.
- Incorpora el bròquil tallat a trossos, els cirerols amb una mica de farigola i escampa-hi una mica de formatge ratllat per sobre.
- Col·loca la pizza al forn durant 15 – 20 minuts.
- Pots menjar la pizza sola o acompanyada d’uns brots d’espinacs.