Receptes
Pollastre amb magrana
Pollastre amb magrana, una recepta fàcil i de temporada. La magrana és rica en antioxidants i baixa en calories. A més, conté nutrients que exerceixen un efecte molt beneficiós sobre el cor i allarguen la vida.

Pollastre amb magrana
Ingredients:
- 2 pits de pollastre
- 2 magranes
- 2 cebes tendres
- 1 manat d’alls tendres
- 2 cullerades d’oli de sèsam
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 cullerada de llavors de sèsam
- 1 cullerada de vinagre d’arròs
Elaboració:
- Talla a daus els pits de pollastre, pica els alls tendres i talla a llàmines les cebes tendres.
- Escalfa l’oli d’oliva en un wok i incorpora el pollastre, els alls i la ceba. Quan els ingredients comencin a daurar-se, afegeix el vinagre d’arròs, la salsa de soja i les llavors de sèsam sense parar de remenar.
- Finalment, afegeix els grans de magrana, ofega durant un parell de minuts, afegeix l’oli de sèsam i serveix.