Pollastre arrebossat amb farina de cigrons i espècies

Molt tendra i saborosa, la carn de pollastre ecològic és a més rica en proteïnes i greixos saludables i no deixa anar gens d’aigua quan es cuina; el contrari del que passa amb el pollastre no ecològic. A més, en ser un pollastre arrebossat amb farina de cigrons s’accentua el contrast entre l’interior sucós i l’exterior cruixent.

Pollastre arrebossat amb farina de cigrons i espècies - Receptes - Veritas

Pollastre arrebossat amb farina de cigrons i espècies

Ingredients:

Elaboració:

  1. Barreja la farina de cigrons amb l’aigua fins a formar una massa homogènia. Afegeix-hi les espècies i una mica de sal, i remena-ho bé.
  2. Sala les tires de pollastre, arrebossa-les en la barreja anterior i passa-les pel pa ratllat.
  3. Posa oli en una paella i quan estigui calent, incorpora-hi els filets arrebossats i fregeix-los fins que estiguin daurats; gira’ls quan calgui.

Descobreix les nostres receptes amb carn.