Molt tendra i saborosa, la carn de pollastre ecològic és a més rica en proteïnes i greixos saludables i no deixa anar gens d’aigua quan es cuina; el contrari del que passa amb el pollastre no ecològic. A més, en ser un pollastre arrebossat amb farina de cigrons s’accentua el contrast entre l’interior sucós i l’exterior cruixent.
Pollastre arrebossat amb farina de cigrons i espècies
Ingredients:
- 8 tires de pollastre
- 4 cullerades soperes de farina de cigrons
- 6-8 cullerades soperes d‘aigua
- 2 cullerades petites de comí mòlt
- 1 cullerada petita d‘all mòlt
- Pa ratllat
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Barreja la farina de cigrons amb l’aigua fins a formar una massa homogènia. Afegeix-hi les espècies i una mica de sal, i remena-ho bé.
- Sala les tires de pollastre, arrebossa-les en la barreja anterior i passa-les pel pa ratllat.
- Posa oli en una paella i quan estigui calent, incorpora-hi els filets arrebossats i fregeix-los fins que estiguin daurats; gira’ls quan calgui.
Descobreix les nostres receptes amb carn.