Pollastre rostit amb prunes i pinyons… Una recepta deliciosa.
El pollastre és un aliment que es consumeix amb regularitat a moltes llars i, per tant, recomanem que sigui de qualitat. Qualitat vol dir que sigui un pollastre sa, que ha viscut en bones condicions, sense hormones ni antibiòtics com a tractaments de base.
Pollastre rostit amb prunes i pinyons
Ingredients:
Elaboració:
- Desfés la mantega en oli d’oliva calent per enrossir el pollastre. Afegeix sal i pebre i daura poc a poc. Retira l’excés d’oli per evitar que el rostit quedi molt oliós. Reserva el pollastre.
- Sofregeix els grans d’all tallats per la meitat amb pell, la ceba trossejada, la canyella i el llorer durant uns 4 minuts, fins que agafin color.
- Afegeix el pollastre i barreja bé. Incorpora la copa de vi, tapa i deixa evaporar l’alcochol durant uns 10 minuts a foc mitjà. Remou sovint, afegeix aigua calenta per cobrir tot el pollastre i sala.
- Tapa i deixa coure el pollastre a foc lent durant 1 hora aproximadament, afegint més aigua si cal.
- Quan quedin 20 minuts per acabar de coure el pollastre, afegeix les prunes, els albercocs i els pinyons. Remou i rectifica de sal.
- Un cop cuit el pollastre, deixa-ho reposar durant la nit. Una hora abans de consumir-lo, posa-ho al foc i fes-ho bullir.