Receptes
Polvorons vegans de xocolata
Polvorons vegans de xocolata, una alternativa als polvorons tradicionals per a les festes. Anima’t a preparar-los! L’èxit d’aquesta recepta es deu tant a la xocolata com a l’ametlla, rica en proteïnes i en arginina, un aminoàcid essencial que resulta imprescindible en l’etapa de creixement dels nens.

Polvorons vegans de xocolata
Ingredients:
- 60 g d’ametlla crua mòlta
- 50 g de xocolata en pols
- 225 g de farina
- Sucre
- 150 g de margarina de soja
- Sal
Elaboració:
- Mentre s’escalfa el forn a 180ºC, posa la farina en una safata de forn i reparteix-la bé.
- Col·loca la farina al forn durant 10 minuts per torrar-la. Mentrestant, torra l’ametlla mòlta en una paella, fins que canviï de color.
- Barreja en un bol la margarina de soja, el sucre i una mica de sal.
- Un cop la farina estigui a temperatura ambient, afegeix la xocolata. Després de barrejar bé, incorpora l’ametlla i remou fins a obtenir una massa granulosa.
- Dóna’ls forma amb les mans, col·loca’ls en una safata folrada amb paper de forn i calenta durant 5 minuts a 200ºC.
- Deixa-ho refredar abans de servir.
Contingut relacionat
- Receptes
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar...
- Receptes
Figues amb xocolata calenta
Les figues són una deliciosa fruita de temporada, que comença...
- Receptes
La xocolata ecològica i els seus beneficis
La xocolata és el principal derivat del cacau i conté,...