Receptes

Porros amb rocafort

Els porros destaquen pel contingut en compostos ensofrats, que són els responsables de les seves propietats antibacterianes. Fets al forn queden molt tendres i el seu gust suau troba el contrapunt ideal en la salsa rocafort gràcies al paladar fort i intens d’aquesta última.

Porros amb rocafort - Receptes - Veritas

Porros amb rocafort

Ingredients:

  • 4 porros grossos
  • 200 ml de crema vegetal d’anacards per cuinar
  • 70 g de formatge blau d’ovella
  • 1 grapat de nous
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra


Pots trobar tots els ingredients a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Escalfa el forn a 200 °C.
  2. Renta els porros, talla les arrels i les tiges verdes i parteix-les per la meitat.
  3. Unta una safata de forn amb oli i col·loca-hi els porros.
  4. Amaneix-los amb una mica d’oli d’oliva i un pessic de sal i enforna’ls durant 30-35 minuts, fins que estiguin tendres. El temps pot variar en funció del seu gruix.
  5. Mentrestant, pinzella una paella amb oli, aboca-hi la crema vegetal d’anacards i, quan comenci a bullir, afegeix-hi el formatge blau esmicolat. Salpebra-ho, barreja-ho amb cura i deixa-ho coure uns 5-7 minuts.
  6. Serveix els porros enfornats amb la salsa d’anacards i formatge blau per damunt i decora-ho amb nous trossejades.


Una recepta ideada per Gina Estapé, nutricionista integrativa de @myhealthybites


Descobreix més recetas.

Contingut relacionat

  • Receptes

Sopa d’hivern

Aquesta sopa d'hivern és d'allò més saludable com a entrant,...

  • Receptes

Crema de pastanaga

La crema de pastanaga és un plat ideal per sopar. La pastanaga...

  • Receptes

Ous al forn amb verdures i tomàquets secs

Els ous al forn amb verdures i tomàquets secs és...

  • Receptes

Burgers de cigrons i porro

Saboroses i apetitoses, aquestes burgers de cigrons són molt nutritives...