Provoquem un canvi

Veritas du a terme la seva activitat complint amb la seva missió de generar un impacte positiu en la salut de les persones i el planeta. Ara fem un pas més posant en marxa una estratègia consistent d’activisme empresarial per reclamar i impulsar canvis legislatius.

Provoquem un canvi

Una iniciativa d’activisme per impulsar canvis legislatius orientats a revertir situacions injustes, protegir el medi ambient i millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.
“Provoquem un canvi” neix d’una reflexió: la ciutadania fa anys que carrega amb el pes dels desafiaments que plantegen les societats actuals (reciclatge, estalvi energètic, etc.); ara és el torn de les empreses.

A Veritas volem exercir un rol facilitador. Per això, ens comprometem a aplicar el canvi a les nostres botigues mentre les lleis reclamades no entrin en vigor, assumint els costos de les mesures que impliquin una prestació econòmica o una reducció de la fiscalitat o el preu dels productes.

Tres prioritats per començar

Reduir l’IVA dels productes d’higiene femenina

INICIATIVA

A Veritas creiem que els productes d’higiene femenina s’han de considerar de primera necessitat. Per això, reclamem un IVA del 4%.

I, mentre no arriba el canvi, Veritas n’assumeix la diferència, rebaixant el preu de tampons, compreses o copes menstruals com si tinguessin un IVA superreduït, a les persones que hagin signat la causa.

 

Reduir l’IVA dels bolquers infantils.

INICIATIVA

Actualment els bolquers infantils tenen un IVA del 21%, però a Veritas considerem que són productes de primera necessitat. Per això reclamem un IVA del 4%.

I, mentre no arriba el canvi, Veritas n’assumeix la diferència, rebaixant el preu dels bolquers infantils com si tinguessin un IVA superreduït, a les persones que hagin signat la causa.

Reclamar una ajuda econòmica per a les persones celíaques

INICIATIVA

A Veritas reclamem una normativa estatal que prevegi una ajuda econòmica per a les persones celíaques, tal com s’aplica en altres països de la Unió Europea.

I, mentre no arriba el canvi, Veritas aporta una ajuda anual de fins a 120 € per a les persones celíaques que comprin productes sense gluten. En concret, l’ajuda serà de 10 € per a les persones que gastin més de 40 € al mes en la categoria de productes sense gluten o de5 € per a les que gastin més de 20 €.

Com participar?

Per obtenir aquests avantatges, descarrega’t l’app Veritas, entra en la secció “Provoquem un canvi” i activa el benefici.

* La informació recollida en aquest projecte ha estat contrastada amb els agents col·laboradors experts: Associació Celíacs de Catalunya, CoDiNuCat (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya) i FANOC (Associació de Famílies Nombroses de Catalunya).