Púding de taronja, xia i gingebre

El púding de taronja té una textura molt suau i un gust intens. Un dels grans atractius d’aquesta recepta és la presència de les llavors de xia, que tenen més calci que la llet, més potassi que el plàtan i més ferro que els espinacs.

Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de Let it be cosy.

Púding de taronja, xia i gingebre

Ingredients:

Elaboració:

  1. Treu les llavors de cardamom de la beina, rebutja la pell i reserva-ho.
  2. En una batedora d’alta potència, bat el suc de taronja, la llet de coco, el gingebre, la mel, les llavors de cardamom i un poc de sal marina fins que aconsegueixis una consistència homogènia. Si hi queda qualsevol grumoll, pots passar el líquid per un colador fi.
  3. Posa les llavors de xia en un pot de vidre juntament amb la ratlladura de la taronja i aboca el líquid a poc a poc mentre ho vas mesclant amb una cullera.
  4. Continua remenant durant uns quants minuts per desfer possibles grumolls.
  5. Posa el pot a la nevera i deixa que les llavors de xia absorbeixin el líquid durant un mínim de 30 minuts, tot i que el més ideal és deixar-les en remull tota la nit.
  6. Serveix-ho com a berenar amb guarnicions variades: iogurt de coco, taronja trossejada, trossets de cacau…

Descobreix la nostra col·lecció de receptes dolces.