Ara a Veritas

Que l’aliment sigui la teva medicina: quefir d’ametlles – Lab Veritas

Compartim amb orgull el nou producte de la marca Ecolife: quefir bevible vegetal a base d’ametlla, elaborat a partir d’un 10% d’ametlles, aigua i ferments. Que l'aliment sigui la teva medicina: quefir d'ametlles - Veritas El quefir, aquest gran desconegut per a molts, és un aliment amb innombrables propietats beneficioses per al nostre organisme, entre les quals destaca la contribució a una microbiota intestinal saludable, ja que contribueix a regenerar la flora intestinal, i promou una comunitat abundant i variada de bacteris bons a l’intestí. això ens permet assimilar millor els nutrients dels aliments ingerits i frenar la proliferació dels facteris nocius. A més, facilita la digestió i elimina problemes de restrenyiment. Normalment el quefir s’elabora amb base de llet o te, i és aquí on es troba lagran innovació: s’ha utilitzat aigua i ametlles per fer fermentar el fong que dona com a resultat el quefir.

Quefir d’ametlles

Gràcies a les ametlles, aquest quqfir apte per a vegans i intolerants a la lactosa, aporta aminoàcids essencials, proteïna, calci i vitamina E. Però el més interessant de les ametlles és que aporten energia, la qual cosa converteix aquesta beguda en l’alternativa perfecta per a l’esmorzar dels nens i dels esportistes.

Eleva els esmorzars i els berenars!

De gust suau i refrescant ens sembla un substitut ideal del got de llet o del iogurt bevible. A més, pots abocar-lo en un bol i combinar-lo amb cereals, llavors, fruites i fruita seca. Descobreix les nostres propostes de postres saludables!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Un plat replet de nutrients en tan sols deu minuts – Lab Veritas

Com deus haver anat veient, moltes de les nostres propostes...