Receptes

Quesadilles cruixents de carn especiada

En tot just mitja hora tindràs a punt aquesta sorprenent versió de les populars quesadilles. Les espècies proporcionen intensitat i l’amanida i el iogurt hi fan de contrapunt aportant frescor.

Quesadilles cruixents de carn especiada - Receptes - Veritas

Quesadilles cruixents de carn especiada

Ingredients:

  • 6 tortilles de blat
  • 300 g de carn picada de vedella
  • 2 tomàquets
  • ½ ceba tendra
  • ½ enciam
  • 1 got d’arròs
  • 1 iogurt grec
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • 1 cullerada petita de canyella de Ceilan
  • 1 cullerada petita de comí
  • 1 cullerada petita de pebre vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge extra

Pots trobar tots els productes d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Elaboració

  1. Escalfa una mica d’oli en una cassola i ofega l’arròs un parell de minuts.
  2. Aboca-hi 2 gots d’aigua i una mica de sal i apuja el foc al màxim; quan trenqui el bull, abaixa-ho al mínim i tapa-ho.
  3. Deixa coure l’arròs 15 minuts, o el temps que indiqui el paquet, i separa els grans d’arròs amb una forquilla. Reserva-ho.
  4. Mentre es fa l’arròs, pica la ceba, l’enciam, el tomàquet i barreja-ho tot en un bol a mode d’amanida. Reserva-ho.
  5. Barreja la carn picada amb la canyella, el comí, el pebre vermell i un pessic de sal i pebre.
  6. Col·loca un parell de cullerades de carn a cada tortilla i estén-la bé formant un cercle.
  7. Per cuinar la carn i les tortilles alhora, posa la tortilla a la paella a foc alt entre 2 i 4 minuts pel costat de la carn i després gira-la amb cura. Empolvora-hi una mica de formatge ratllat per damunt, tapa-ho i deixa que es fongui durant 2 minuts.
  8. Treu les quesadilles del foc i emplena-les amb arròs, una cullerada d’amanida i 2 cullerades de iogurt.
  9. Parteix les quesadilles per la meitat i serveix-les.

Recepta ideada per Laura Martín, creadora del perfil d’Instagram @shoothecook.

Descobreix més receptes sobre alimentació ecològica

Contingut relacionat

  • Receptes

Salmó a la papillota amb salsa tàrtara

Gràcies a la seva aportació en proteïnes i àcids grassos...

  • Receptes

Patates amb pell amb salsa de iogurt i cogombrets

Una recepta per utilitzar les patates amb pell de manera...

  • Receptes

Ous al forn amb verdures i tomàquets secs

Els ous al forn amb verdures i tomàquets secs és...

  • Receptes

Pollastre amb llimona i patates

Pollastre amb llimona! Impossible resistir-se a aquesta recepta nutritiva, saborosa...