Receptes
Ramen de maitake, espinacs i ou
Ramen de maitake, espinacs i ou
Ingredients:
- 1 paquet de fideus ramen d’arròs integral
- 100 g de bolets maitake
- 1 ou per cada bol de ramen
- 1 porro
- 2 tasses de brou de verdures
- 3/4 de tassa de beguda de soja
- 1 cullerada de genmai miso per cada bol de ramen
- 1 grapat de brots de espinacs
- 1 gra d‘all
- Gingebre en pols
- Tamari
- 1 cullerada sopera d‘oli de sèsam verge
- Oli de sèsam torrat
Elaboració:
- Premsa el gra d’all i pica el porro finament. Reserva-ho.
- Bull els fideus ramen segons les instruccions del paquet, escorre’ls, esbandeix-los i reserva’ls.
- Entretant, cou els ous durant 7 minuts en aigua amb sal. Retira’ls i posa’ls en aigua freda per aturar la cocció.
- Aboca l’oli de sèsam verge en una olla, escalfa’l una mica, afegeix-hi el gra d’all premsat i el porro picat i sofregeix-ho uns 5 minuts.
- Incorpora-hi el brou vegetal, continua amb la cocció i afegeix els espinacs. Espera un parell de minuts, apaga el foc, afegeix-hi el miso dissolt en un gotet d’aigua calenta i remena-ho bé.
- Serveix els fideus en un bol, afegeix-hi el contingut de l’olla, el tamati i una mica d’oli de sèsam torrat per rectificar el gust. Escampa-hi gingebre en pols per sobre i decora-ho amb l’ou partit per la meitat.
Contingut relacionat
- Receptes
Sopa miso amb noodles – FastGood
Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...
- Receptes
Sopa detox – Fastgood
Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...
- Receptes
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa...