Ramen de maitake, espinacs i ou

Enriqueix els típics fideus japonesos o ramen amb maitake, un bolet les propietats del qual enforteixen el sistema inmunològic, i gaudeix del toc mediterrani que l’all, el porro i els espinacs donen al plat.

Ramen de maitake, espinacs i ou

Ingredients:

Elaboració:

  1. Premsa el gra d’all i pica el porro finament. Reserva-ho.
  2. Bull els fideus ramen segons les instruccions del paquet, escorre’ls, esbandeix-los i reserva’ls.
  3. Entretant, cou els ous durant 7 minuts en aigua amb sal. Retira’ls i posa’ls en aigua freda per aturar la cocció.
  4. Aboca l’oli de sèsam verge en una olla, escalfa’l una mica, afegeix-hi el gra d’all premsat i el porro picat i sofregeix-ho uns 5 minuts.
  5. Incorpora-hi el brou vegetal, continua amb la cocció i afegeix els espinacs. Espera un parell de minuts,  apaga el foc, afegeix-hi el miso dissolt en un gotet d’aigua calenta i remena-ho bé.
  6. Serveix els fideus en un bol, afegeix-hi el contingut de l’olla, el tamati i una mica d’oli de sèsam torrat per rectificar el gust. Escampa-hi gingebre en pols per sobre i decora-ho amb l’ou partit per la meitat.

Descobreix la nostra col·lecció de sopes i brous