Receptes
Raviolis de pèsols amb pesto vegà
Raviolis de pèsols amb pesto vegà
Ingredients:
- Raviolis de pèsols
- 20 g de alfàbrega fresca
- 1/4 de tassa de ruca
- 1/4 de tassa de nous
- 1/4 de tassa d‘anacards
- 1 raig de suc de llimona
- 2 cullerades soperes de llevat nutricional
- 1/2 cullerada petita de sal marina
- 1/2 tassa d‘oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Desfulla l’alfàbrega fresca al recipient de la batedora. Afegeix-hi la ruca, les nous, els anacards, el llevat nutricional, el suc de llimona, l’oli d’oliva i la sal marina.
- Tritura-ho fins a aconseguir una textura cremosa i homogènia. Reserva-ho.
- Bull els raviolis de pèsols durant 1 minut en aigua abundant. cola’ls i barreja’ls amb la salsa pesto.
- Decora el plat amb fulles d’alfàbrega fresca i serveix-ho.
Contingut relacionat
- Receptes
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l'atractiu...
- Receptes
Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto
Els espaguetis de quinoa reial i arròs no contenen gluten,...
- Receptes
Amanida de mongetes amb préssec i pesto de remolatxa
Amanida de mongetes amb préssec, un entrant energètic que facilita...