Raviolis de pèsols amb pesto vegà

Raviolis de pèsols amb pesto vegà, gaudeix del gust delicat d’aquests raviolis condimentats amb una versió vegana de la salsa pesto. Habitualment es prepara amb formatge parmesà, ingredient que en aquesta ocasió s’ha substituït per llevat nutricional, una proteïna completa baixa en greix que no conté gluten ni sucres.

Raviolis de pèsols amb pesto vegà

Ingredients:

Elaboració:

  1. Desfulla l’alfàbrega fresca al recipient de la batedora. Afegeix-hi la ruca, les nous, els anacards, el llevat nutricional, el suc de llimona, l’oli d’oliva i la sal marina.
  2. Tritura-ho fins a aconseguir una textura cremosa i homogènia. Reserva-ho.
  3. Bull els raviolis de pèsols durant 1 minut en aigua abundant. cola’ls i barreja’ls amb la salsa pesto.
  4. Decora el plat amb fulles d’alfàbrega fresca i serveix-ho.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables