Estem en una època en què l’estrès és més present que mai i qui més, qui menys, n’ha patit algun episodi. Una alimentació sana, unida a un estil de vida saludable, pot disminuir el nivell d’estrès o simplement ajudar a gestionar-lo millor.

Ja siguin de cacau, garrofa, fruita seca, sèsam… Les cremes per untar ecològiques són una gran alternativa per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals, gràcies a la seva textura untuosa, gust intens i aportació de nutrients.

Vegà i sense gluten, el coffee banana bread és un pa de pessic molt suculent i aromàtic, fruit de l’harmoniosa barreja de canyella, cafè i coco. Ideal com a postres o per acompanyar un cafè o te en qualsevol moment.  Gaudeix d’aquesta dolça receta de la foodblogger Alina, de Green Mama.

Els formatgets són un dels aliments preferits dels més petits, gràcies a la seva textura tova i gust suau. No obstant això, és important revisar les etiquetes abans de triar-los per garantir que aportem nutrients al nostre organisme. Hem analitzat l’etiqueta d’un formatget ecològic comparada amb la d’un no ecològic. Descobreix els ingredients de les fórmules.

Després de les vacances toca tornar a l’escola i és hora d’organitzar bé els àpats i establir unes rutines i uns hàbits saludables perquè puguin donar el millor de si mateixos durant el curs.

Aquesta màscara, ideal per utilitzar una vegada per setmana, et nodrirà en profunditat la pell gràcies als ingredients que la componen. L’argila neteja i aporta nutrients, la farina de civada és molt suau i nutritiva; la d’ametlles neteja en profunditat; l’oli d’argània repara i protegeix la pell, a més de ser ric en vitamines i […]

Els risones són una pasta amb forma d’arròs que s’elabora a partir de llenties, pèsols i blat. Destaquen pel seu contingut en proteïna i fibra i combinen molt bé amb el gust dels tomàquets secs, la frescor de la poma i l’aroma dels xampinyons. Tasta’ls en aquesta recepta que ens proposa la foodbloguera Rocío Montoya, […]

Durant les festes de Nadal se sol abusar de productes refinats i processats que, a més de saturar l’organisme, creen adicció, engreixen i fan perdre el centre. És el moment de recuperar els bons hàbits alimentaris i aprendre a menjar amb consciència. Benvingut al retorn a l’alimentació saludable!

Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant que t’alegrarà la taula gràcies al seu vistós color i la increïble aroma que li concedeixen les espècies. A més, resulta molt saludable gràcies als molts antioxidants que conté la col llombarda i la riquesa en vitamines i minerals de la resta d’ingredients. Gaudeix d’aquesta […]

Durant la temporada hivernal toca cuidar-se i, si vols fer-ho bé, has de seguir una dieta equilibrada que t’aporti vitalitat i energia. Hem seleccionat cinc imprescindibles d’hivern que t’ajudaran a viure amb plenitud l’estació.

Especial plat únic, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem plats complets perquè incloguis tots els nutrients de forma senzilla en el teu dia a dia. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Arriben les festes més gastronòmiques i familiars de l’any i també les més dolces. Sigui quin sigui el menú triat, les postres sempre inclouen torrons, polvorons, neules, bombons… i una infinitat d’exquisideses. Gaudeix de la nostra proposta de dolços nadalencs.

Com que no estan refinats, els cereals integrals mantenen intactes els seus nutrients. No obstant això, és important que siguin ecològics perquè els pesticides utilitzats en els cultius no ecològics s’acumulen a la part externa del gra, és a dir, al segó.