Bon humor, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes amb aliments rics en triptòfan, un nutrient que ajuda a generar serotonina, l’hormona de la felicitat. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Tant la dieta vegetariana com la vegana són opcions perfectament saludables per a qualsevol grup de població sempre que estiguin ben planificades. Si ets seguidor d’alguna d’aquestes dietes ja saps que el nutrient més important que has de tenir sota control, evitant-ne el dèficit, és la vitamina B12.

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts colors que aporta proteïnes vegetals i una gran quantitat de vitamines, a més de provocar un esclat de sabor al paladar gràcies al deliciós amaniment d’ametlles i pera. El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Es tracta d’un aliment oriental elaborat […]

L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases, ja sigui per acompanyar pica-piques saludables o com a protagonista d’un sopar lleuger. La recepta de l’hummus de cigrons és senzilla, però moltes vegades el comprem preparat per estalviar-nos temps a la cuina. En aquest cas, és important saber llegir l’etiqueta per evitar el consum […]

100% vegeals, versàtils i saludables, els formatges vegans són una proposta deliciosa, tant per als qui estan oberts a noves tendències com per als que segueixen la filosofia de vida vegana i rebutgen qualsevol producte o aliment d’origen animal.

La panela Veritas és el primer producte d’una gamma ecològica i de comerç just, desenvolupada juntament amb Oxfam Intermón, amb l’objectiu de millorar la vida de les famílies productores d’Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica.

Hamburgueses de llenties, una forma saborosa i diferent de poder gaudir dels nutrients que aporten aquests llegums -riques en proteïna vegetal, vitamines i antioxidants-, juntament amb les verdures i els bolets shiitake. Aquesta nutritiva recepta te la proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Lucía Martínez, dietista-nutricionista experta en nutrició vegetariana, forma part d’una nova generació d enutricionistes que ha irromput als mitjans i les xarxes per fer divulgació amb un llenguatge directe, sense lligams amb ningú i amb rigor científic. Acaba de presentar “Vegetarianos concienciados” (Paidós), un manual ple de consells perquè els vegetarians vagin tranquils -i ben […]

A Veritas estem compromesos amb la salut de les persones i del planeta. Per això, hem reduït el preu de 200 productes bàsics ecològics, perquè puguis gaudir-ne al millor preu.

Menjar bé sense passar-se hores entre els fogons és possible gràcies al batch cooking, un mètode que ja feien servir les nostres àvies i mares per estalviar temps. Es tracta de cuinar un dia diferents aliments, guardar-los i anar-los combinant la resta de la setmana.

Vegà exprés, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes veganes, saludables i delicioses, utilitzant la tècnica de batch cooking per estalviar temps a la cuina. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Saboroses i apetitoses, aquestes burgers de cigrons són molt nutritives i resulten ideals perquè els més petits de casa s’acostumin a menjar llegums sense protestar. Els llegums són essencials per la seva elevada aportació nutricional. Són rics en hidrats de carboni d’assimilació lenta, que ens proporcionen energia de qualitat. A més, contenen proteïnes i vitamines […]