Els dolors menstruals van associats a la regla de manera natural i, encara que cada dona els senti de manera diferent, se solen localitzar a l’abdomen i, a vegades, també a la part baixa de l’esquena. Descobreix com calmar el dolor menstrual. Cada cicle menstrual és únic i cada dona el viu de manera diferent […]

Ric en magnesi, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs receptes elaborades amb aliments amb un alt contingut en magnesi, un mineral imprescindible per al bon funcionament del sistema nerviós i muscular. Troba tots els ingredients a la […]

Coliflor gratinada, una recepta rica en proteïna vegetal que combina el punt lleugerament cruixent de la coliflor amb la cremositat del formatge i el tomàquet. El gratinat li proporciona un toc especial i, de passada, la converteix en un plat ideal per als més petits. Aquesta pràctica i nutritiva recepta te la proposa Rocío Montoya, […]

Segons la medicina xinesa, igual que el vent provoca que caiguin les fulles seques dels arbres per deixar pas als brots nous, el fetge es converteix en el gran protagonista de la primavera i ens ajuda a eliminar el que és vell per generar vida nova. T’expliquem com fer un detox de primavera.

Començar el dia amb un bol de cereals és una bona idea, sempre que siguin de qualitat i no excedeixin el contingut en sucre. Hem analitzat l’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics comparada amb la d’uns no ecològics. Descobreix-ne els resultats:

Amanida de mongentes, una recepta senzilla, ideal per a qualsevol època de l’any i molt completa, gràcies a l’energia aportada per les mongetes i a la càrrega vitamínica i mineral de les hortalisses. Perfecta per menjar a casa o emportar-te a la feina. El paté d’albergínia és de l’Horta de Santa Clara, s’elabora a mà […]

Els patés ecològics Horta de Santa Clara s’elaboren a mà amb verdures i hortalisses fresques acabades de collir de l’hort i són el resultat d’un projecte agrosocial que dona feina a persones en risc d’exclusió social. Horta de Santa Clara Prenem el nom del monestir on s’elaboren, als jardins del qual es conreen les verdures […]

Especial primavera, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una varietat de receptes perfectes per afrontar l’estació primaveral. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Mongeta tendra amb tamari, un plat ideal que funciona tant com a entrant o acompanyament com per protagonitzar un sopar lleuger. Nutricionalment és molt equilibrat per la combinació dels carbohidrats complexos de la mongeta tendra, les proteïnes del formagte i els greixos. Aquesta recepta te la proposa Marina Ribas de Més que Lletuga. Aprofita el començament de […]

Aquest gustós i nutritiu sandvitx de llegums és ideal per emportar-te’l amb el tupper si dines fora de casa o per a un sopar ràpid. El farcit a base de cigrons i pèsols resulta molt cremós i el pa de motlle de sègol fa que sigui molt digestiu. El pa de motlle de sègol l’elaborem […]

Quan arriba la primavera, el nostre organisme es desperta de la letargia hivernal i necessita desfer-se de les toxines acumulades, la qual cosa suposa un esforç que pot provocar la típica fatiga primaveral. Hem triat 5 imprescindibles que t’ajudaran a gaudir de l’estació al màxim!

Novetats d’abril: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els cubs de fruita seca marca Veritas.

Obrim la nostra tercera botiga a Bilbao, i amb aquesta ja en sumem sis al País Basc, amb les quals continuarem treballant per canviar el món. El nostre nou supermercat d’alimentació ecològica disposa de 300 m2, i està situat al barri de Deusto, concretament a l’avinguda Madariaga, 20.