Una amanida cruixent nutritiva i facilíssima de preparar. El blat de moro li dona un toc lleugerament dolç que contrasta amb el gust una mica àcid de la ruca, que de vegades recorda al de les nous. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa  Laura Because. El blat de moro és un dels cereals més consumits al […]

Les algues són una font excepcional d’oligoelements, vitamines i minerals i, a la cuina, transmeten com cap altre aliment la sensació fresca i iodada del mar. Sens dubte, són un festí de sensacions per al paladar.

Batch cooking sense làctis, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes amb aliments alternatius als lactis, però que et asseguraran una correcta aportació de calci. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Lleuger, suau, cremós i saborós. Així és aquest paté vegetal que resulta una opció ideal per picar entre hores o preparar un aperitiu o un sopar fred. La dolçor i la fermesa del tomàquet kumato li donen el contrapunt adequat. Gaudeix d’aquestes delicioses torrades que et proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Molt tendra i saborosa, la carn de pollastre ecològic és a més rica en proteïnes i greixos saludables i no deixa anar gens d’aigua quan es cuina; el contrari del que passa amb el pollastre no ecològic. A més, en ser un pollastre arrebossat amb farina de cigrons s’accentua el contrast entre l’interior sucós i […]

Aquesta mascareta per a la pell grassa neteja en profunditat i equilibra la pell.  L’alfàbrega té propietats antimicrobianes, per la qual cosa ajuda a netejar la pell en profunditat. L’alfals elimina toxines i aporta minerals i vitamines que revitalitzen la pell, de manera que la deixen sana i brillant. L’açaí és un gran antioxidant, l’argila […]

Plena de vitamines i minerals, aquesta amanida refrescant d’estiu combina de manera equilibrada diferents tipus d’enciam i hortalisses. El resultat és un entrant lleuger i digestiu, perfecte per als dies més calorosos de l’any. Aquesta recepta te la proposa Marina Ribas de Més que Lletuga.

A la vora d’una foguera, la revetlla de Sant Joan se celebra amb una copa de cava i les tradicionals coques. Al nostre obrador les elaborem artesanalment amb ingredients ecològics sense conservants ni humectants, i es mantenen tendres diversos dies gràcies a un acurat procés que inclou una llarga fermentació de la massa.

Marta, de 2nd funniest thing, t’explica pas a pas com crear una base per carregar el mòbil, a partir del gel de bany de rosa mosqueta i calèndula. El projecte Upcycling sorgeix com a resposta activista per donar una segona vida als envasos. L’objectiu és reduir els nostres residus; de manera que a través d’aquests tutorials pretenem […]

Si creus que el formatge és un aliment insubstituïble, has de tastar la gamma de formatges vegetals amb base d’anacards de la marca Fermè; et sorprendrà la seva textura de… formatge!

L’amarant, un cereal amb un alt percentatge en proteïna. A més, és ric en minerals i afavoreix el desenvolupament de la memòria. La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar-lo a la cuina. Aquest cereal, molt poc utilitzat a la cuina, té una propietat molt important per a la salut. Quan el cuinem deixa anar una […]