A més d’estabilitzar el colesterol i regular les funcions intestinals, el psyllium té una gran quantitat de mucílags, cosa que el converteix en l’ingredient ideal per espessir masses de pastissos, lligar salses o donar estructura a hamburgueses o mandonguilles.

Canvis d’humor, cansament, inflor abdominal, retenció de líquids… Si tens aquests i altrés símptomes uns dies abans de tenir la regla pateixes de l’anomenada síndrome premenstrual. Evitar-ho és a les teves mans i el primer pas que recomana Xevi Verdaguer és revisar la dieta, incloent-hi i eliminant-ne determinats aliments.

Et proposem una alternativa vegana a la pannacotta tradicional: refrescant i de textura suau i cremosa, aquestes postres típicament italianes són molt senzilles de preparar i, gràcies a la crema de coco i la beguda d’ametlla, porten minerals i greixos saludables.

Tots gaudim d’un bon plan de croquetes casolanes. Típiques de la cuina d’aprofitament de les àvies, la recepta és fàcil però laboriosa de preparar. Per això, les solem comprar preparades, tot i que és important seleccionar opcions amb ingredients de primera qualitat. Hem comparat l’etiqueta de les croquetes de bolets ecològics de La Cuina Veritas […]

La tardor i l’hivern són les estacions dels virus del sistema respiratori i el descens de les temperatures n’afavoreix la transmissió. Els pots prevenir alimentat-te bé i amb l’ajuda d’aliats naturals que estimulen el sistema immunitari.

Totalment pura i natural, la mel ecològica conserva intactes els seus nutrients i beneficis terapèutics perquè, a diferència de la industrial, no està pasteuritzada. La pasteurització evita que es cristal·litzi, però destrueix la majoria dels seus enzims i antioxidants.

El cos no s’adapta a la tardor d’un dia per l’altre; al contrari, necessita un temps per aconseguir-ho i estar de nou al 100%. Pots accelerar aquesta aclimatació consumint aliments de temporada, triant coccions més llargues i prenent infusions que t’ajudin a eliminar toxines i augmentar les defenses.

El calci no només es troba en la llet i els seus derivats. Són molts els aliments rics en aquest mineral, com ara llegums, algues o fruita seca, i el seu consum regular garanteix l’aportació necessària per a l’organisme.

Apta per a vegans i vegetarians, aquesta recepta de pasta veggie és tan senzilla de preparar com deliciosa i saludable. El parmesà veggie aporta al plat una infinitat de nutrients i un gust inigualable. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie!

Les postres de civada s’han convertit en una alternativa saludable i deliciosa per gaudir a qualsevol hora. Per això, hem comparat les etiquetes de les postres Veritas amb les del referent del sector no ecològic.

Mantenir el sistema nerviós en bones condicions és bàsic per trobar-se bé, ja que un desequilibri pot causar estrès, ansietat, problemes de memòria… Per assegurar que funcioni de manera òptima has de consumir determinats nutrients, ja sigui mitjançant l’alimentació o complementat-la.

Vegà i de tupper, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú descobriràs receptes veganes per gaudir d’una dieta completa, deliciosa i saludable. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Què va ser primer, el pa o la cervesa? Si ens remuntem als seus antics orígens, totes dues preparacions partien del simple ferment d’aigua i farina; si la mescla tenia més farina es convertia en pa i, per contra, si sobrava líquid el que s’obtenia era cervesa.