Detox a la primavera, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes amb aliments que ajudaran a depurar el teu fetge. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Les llavors ecològiques aporten gust i textura a moltíssimes receptes, alhora que la enriqueixen gràcies a les seves propietats antioxidants i revilatitzants, fruits dels molts nutrients que atesoren.

Has llegit un títol on posa batut de maduixa i directament t’ha semblat una beguda atractiva. Però què ens diries si t’explico que aquest batut porta nap? Potser et canvia la cara i fas una lleugera ganyota de desgana. Però t’assegurem que aquest batut cremós de maduixa t’encantarà i que podràs gaudir tant dels beneficis […]

Els batuts són una de les millors maneres d’emmascarar els vegetals i aconseguir que els nens els consumeixin sense gairebé ni adonar-se’n. Per a aquest batut ultra nutritiu hem utilitzat la coliflor, una crucífera antioxidant i rica en vitamines C i K. El color de la beguda pot influir molt a l’hora de si el petit […]

Arriba el cap de setmana i a tots ens ve de gust permetre’ns algun capritx. El primer que sol passar-nos pel cap són aliments que, generalment, no són els més saludables, com ara pizzes, hamburgueses, dolços o coses similars. Però el que és sa no té per què ser avorrit. Així que hem decidit preparar […]

Trobar berenars saludables per als petits de casa pot ser una odissea. Per això, t’hem portat aquesta deliciosa recepta, perquè aprenguis a preparar una crema de xocolata per untar saludable i els teus fills puguin gaudir-ne aprofitant-se, a més, dels beneficis dels greixos saludables que aporten els seus ingredients. Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta del pla […]

Extraordinàriament nutritiva, la soja és una de les millors fonts de proteïna vegetal, per la qual cosa resulta imprescindible per a vegans i vegetarians. Es pot prendre en gra o en forma de derivats, com shoyu, tamari o miso, tres condiments molt saludables que, alhora que donen sabor, enriqueixen la dieta.

L’albergínia és una hortalissa molt antioxidant a causa de la seva gran riquesa en antocianines. La xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina al vapor i al forn per mantenir-ne intactes els beneficis. Albergínia – Tècniques de cuina L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona […]

Un bon condiment pot marcar la diferència dels teus plats. És el cas de la salsa de soja, que gràcies al seu gust salat amb un toc oriental ha aconseguit fer-se un forat al nostre rebost. No obstant això, és important llegir bé l’etiqueta de la salsa de soja que triem, per assegurar-nos una bona […]

Malgrat que els símptomes de la grip i el refredat són molt similars, la diferència radica en la intensitat. En tots dos casos, és recomanable fer repòs i tractar el virus amb remeis naturals.

Extraordinàriament riques en proteïnes, ferro i fibra, les llenties són un aliments molt versàtil i és facilíssim introduir-les en la dieta diària. Les llenties guisades amb verdures i espècies queden delicioses i el parmentier de patates els dona un toc especial. Descobreix noves maneres de menjar llegums amb aquesta recepta que et proposa la food […]

Novetats de març: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els nous complements alimentaris de la marca Ecorganic.

Tenim un compromís amb la dona que ens ha portat a impulsar iniciatives solidàries de més impacte, amb especial recalcament en els seus drets i necessitats. Durant la Setmana Dona volvem presentar-te els projectes que hem treballat.

La crema de carbassa és una recepta reconfortant que podem preparar a casa. No obstant això, de vegades, per falta de temps preferim comprar-la ja preparada. Hem analitzat l’etiqueta d’una crema de carbassa ecològica comparada amb la d’un no ecològic. Descobreix els ingredients de les fórmules.

Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i molt aromàtic, gràcies a les espècies, que aporta proteïna completa fruit de la combinación de les llenties vermelles amb l’arròs basmati. Gaudeix d’aquest plat exòtic i nutritiu que et proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.