Has llegit un títol on posa batut de maduixa i directament t’ha semblat una beguda atractiva. Però què ens diries si t’explico que aquest batut porta nap? Potser et canvia la cara i fas una lleugera ganyota de desgana. Però t’assegurem que aquest batut cremós de maduixa t’encantarà i que podràs gaudir tant dels beneficis […]

Els batuts són una de les millors maneres d’emmascarar els vegetals i aconseguir que els nens els consumeixin sense gairebé ni adonar-se’n. Per a aquest batut ultra nutritiu hem utilitzat la coliflor, una crucífera antioxidant i rica en vitamines C i K. El color de la beguda pot influir molt a l’hora de si el petit […]

Arriba el cap de setmana i a tots ens ve de gust permetre’ns algun capritx. El primer que sol passar-nos pel cap són aliments que, generalment, no són els més saludables, com ara pizzes, hamburgueses, dolços o coses similars. Però el que és sa no té per què ser avorrit. Així que hem decidit preparar […]

Trobar berenars saludables per als petits de casa pot ser una odissea. Per això, t’hem portat aquesta deliciosa recepta, perquè aprenguis a preparar una crema de xocolata per untar saludable i els teus fills puguin gaudir-ne aprofitant-se, a més, dels beneficis dels greixos saludables que aporten els seus ingredients. Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta del pla […]

Extraordinàriament nutritiva, la soja és una de les millors fonts de proteïna vegetal, per la qual cosa resulta imprescindible per a vegans i vegetarians. Es pot prendre en gra o en forma de derivats, com shoyu, tamari o miso, tres condiments molt saludables que, alhora que donen sabor, enriqueixen la dieta.

L’albergínia és una hortalissa molt antioxidant a causa de la seva gran riquesa en antocianines. La xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina al vapor i al forn per mantenir-ne intactes els beneficis. Albergínia – Tècniques de cuina L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona […]

Un bon condiment pot marcar la diferència dels teus plats. És el cas de la salsa de soja, que gràcies al seu gust salat amb un toc oriental ha aconseguit fer-se un forat al nostre rebost. No obstant això, és important llegir bé l’etiqueta de la salsa de soja que triem, per assegurar-nos una bona […]

Malgrat que els símptomes de la grip i el refredat són molt similars, la diferència radica en la intensitat. En tots dos casos, és recomanable fer repòs i tractar el virus amb remeis naturals.

Extraordinàriament riques en proteïnes, ferro i fibra, les llenties són un aliments molt versàtil i és facilíssim introduir-les en la dieta diària. Les llenties guisades amb verdures i espècies queden delicioses i el parmentier de patates els dona un toc especial. Descobreix noves maneres de menjar llegums amb aquesta recepta que et proposa la food […]

Novetats de març: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els nous complements alimentaris de la marca Ecorganic.

Tenim un compromís amb la dona que ens ha portat a impulsar iniciatives solidàries de més impacte, amb especial recalcament en els seus drets i necessitats. Durant la Setmana Dona volvem presentar-te els projectes que hem treballat.

La crema de carbassa és una recepta reconfortant que podem preparar a casa. No obstant això, de vegades, per falta de temps preferim comprar-la ja preparada. Hem analitzat l’etiqueta d’una crema de carbassa ecològica comparada amb la d’un no ecològic. Descobreix els ingredients de les fórmules.

Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i molt aromàtic, gràcies a les espècies, que aporta proteïna completa fruit de la combinación de les llenties vermelles amb l’arròs basmati. Gaudeix d’aquest plat exòtic i nutritiu que et proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Esponjosos, suculents i molt saludables, gràcies a la seva riquesa en fibra i proteïnes, aquests minicakes són aptes per a dietes veganes, ja que les llavors de xia gelificades actuen com el perfecte substitut dels ous. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Saludables, expressius i sense addició de substàncies químiques, l’essència dels vins ecològics resideix a reprendre la forma en què els nostres ancestres elaboraven el vi.