L’amanida és el plat estrella de l’estiu i no has de cometre l’error de limitarla a un llit de fulles verdes amanides. Recorda que com més varietat d’ingredients i colors, més nutrients i antioxidants tindrà, i que triar el condiment adequat és clau per gaudir d’una amanida perfecta.

Aquesta recepta d’arròs basmati amb bròcoli i espàrrecs resulta un plat deliciós i molt equilibrat que combina amb encert l’energia i la digestibilitat de l’arròs amb la riquesa en fibra, vitamines i antioxidants del bròcoli i els espàrrecs. Gaudeix d’aquesta recepta de la foodblogger Alina, de Green Mama.

Originaris de Vietnam, els rotllets de paper d’arròs són perfectes per emportar si menges fora de casa i també per a un sopar informal o de picar. Gaudeix d’aquests saborosos veggie rolls que et proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie Boggie!

Aquest brownie de cigrons són unes postres delicioses i saludables, a més d’una manera sorprenent d’incloure llegums a la dieta. Molt rics en fibra, minerals i proteïna vegetal, els cigrons donen a la massa una textura diferent, alhora que exquisida. Gaudeix d’aquesta innovadora recepta que ens proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

No deixis de tastar aquesta saludable alternativa a les clàssiques papates fregides. Els xips de polenta són una delícia cruixent, plena de sabor, que resulta perfecta per acompanyar els àpats o prendre entre hores amb la teva salsa preferida. La polenta és la sèmola del blat de moro. Un cereal sense gluten fàcil de digerir. […]

Pell a punt per a l’estiu, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes amb aliments rics en betacarotens i polifenols com el licopè, que impideixen l’oxidació cel·lular i et protegeixen dels raigs UVA del sol. […]

Detox a la primavera, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem receptes amb aliments que ajudaran a depurar el teu fetge. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Les llavors ecològiques aporten gust i textura a moltíssimes receptes, alhora que la enriqueixen gràcies a les seves propietats antioxidants i revilatitzants, fruits dels molts nutrients que atesoren.

Has llegit un títol on posa batut de maduixa i directament t’ha semblat una beguda atractiva. Però què ens diries si t’explico que aquest batut porta nap? Potser et canvia la cara i fas una lleugera ganyota de desgana. Però t’assegurem que aquest batut cremós de maduixa t’encantarà i que podràs gaudir tant dels beneficis […]

Els batuts són una de les millors maneres d’emmascarar els vegetals i aconseguir que els nens els consumeixin sense gairebé ni adonar-se’n. Per a aquest batut ultra nutritiu hem utilitzat la coliflor, una crucífera antioxidant i rica en vitamines C i K. El color de la beguda pot influir molt a l’hora de si el petit […]

Arriba el cap de setmana i a tots ens ve de gust permetre’ns algun capritx. El primer que sol passar-nos pel cap són aliments que, generalment, no són els més saludables, com ara pizzes, hamburgueses, dolços o coses similars. Però el que és sa no té per què ser avorrit. Així que hem decidit preparar […]

Trobar berenars saludables per als petits de casa pot ser una odissea. Per això, t’hem portat aquesta deliciosa recepta, perquè aprenguis a preparar una crema de xocolata per untar saludable i els teus fills puguin gaudir-ne aprofitant-se, a més, dels beneficis dels greixos saludables que aporten els seus ingredients. Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta del pla […]

Extraordinàriament nutritiva, la soja és una de les millors fonts de proteïna vegetal, per la qual cosa resulta imprescindible per a vegans i vegetarians. Es pot prendre en gra o en forma de derivats, com shoyu, tamari o miso, tres condiments molt saludables que, alhora que donen sabor, enriqueixen la dieta.

L’albergínia és una hortalissa molt antioxidant a causa de la seva gran riquesa en antocianines. La xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina al vapor i al forn per mantenir-ne intactes els beneficis. Albergínia – Tècniques de cuina L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona […]