Avui, amb la guia de la Marta, de 2nd funniest thing, t’ensenyem a crear una panera DIY, reutilitzant un bric de beguda vegetal. El projecte Upcycling sorgeix com a resposta activista per donar una segona vida als envasos. L’objectiu és reduir els nostres residus; de manera que a través d’aquests tutorials pretenem inspirar-te perquè puguis […]

Fem el nostre pa seguint la tradició més artesana, amb el temps i la cura que requereixen el pastament manual, la doble fermentació i l’enfornada precisa. Només fem servir massa mare i ingredients ecològics de primera qualitat, en què destaquen les farines integrals, obtingudes de la molta dels grans sencers del cereal i molt més […]

És difícil dir que no a un brownie. Aquest és bastant fàcil de fer i resulta molt especial gràcies al gust del coco, la textura de les avellanes i el punt aromàtic que li proporciona la canyella. Gaudeix amb aquesta deliciosa recepta que et proposa la foodbloger Green Mama.

Aquesta mantega corporal ajuda a prevenir i a tractar les estries. Aplica-la a la zona que vols tractar amb un massatge circular ascendent, tantes vegades al dia com vulguis. L’oli de rosa mosqueta pur és un dels regeneradors més potents que existeixen a la natura, i utilitzat juntament amb els olis de coco, sèsam i […]

Totes les dones experimentem canvis anímics durant el cicle menstrual a causa de les fluctuacions hormonals. Per no ser escalves de les nostres emocions és important revisar l’alimentació i oblidar els hàbits poc saludables. Emocions i cicle menstrual No ens sentim igual quan estem menstruant que quan estem ovulant. De fet, s’ha observat que en […]

Com deus haver anat veient, moltes de les nostres propostes d’innovació van en la línia d’oferir-te solucions fàcils i ràpides, però carregades de nutrients. Els mixos precuits no són una excepció- Es tracta d’unes barreges de cereals, llegums i verdures en versió deshidratada que tan sols necessiten deu minuts de cocció.

A qui no li agraden les pizzes? El secret de la que us proposem avui és la base d’albergínia, la massa perfecta per gaudir d’un plat lleuger, deliciós i molt saludable, gràcies a les propietats antioxidants dels seus ingredients principals: l’albergínia i el tomàquet. Gaudeix d’aquesta pizza d’albergínia exprés que et proposa Laura Because. L’albergínia […]

El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Es tracta d’un aliment oriental elaborat a partir de llavors de soja, aigua i coagulant, amb un gust suau i delicat. De fet, el més interessant d’aquest llegum és que absorbeix qualsevol gust que s’hi afegeix-hi. D’aquesta manera, si es barreja amb espècies picants, […]

Gran part del dia transcorre davant de l’ordinador, el mòbil o la tauleta. A més de provocar fatiga visual, l’exposició a les pantalles influeix negativament en el fetge, que necessita una dieta rica en fruita, llegum i verdures verdes per recuperar-se.

L’hamburguesa de vedella és un dels productes més consumits a la majoria de llars. T’has preguntat alguna vegada què conté? Hem analitzat l’etiqueta d’una hamburguesa ecològica comparada amb la d’una no ecològica. Descobreix-ne els resultats:

Bones de fer, delicioses i saníssimes, aquestes galetes tradicionals tenen el regust típic de l’oli de tota la vida i són perfectes per al berenar o com a mos entre hores. Aquesta recepta te la proposa Marina Ribas de Més que Lletuga. L’oli d’oliva ecològic s’extreu en fred, evitant la degradació de l’ecosistema i afavorint […]

Unes originals croquetes de mill i remolatxa. El mill és un cereal de gra petit que, a més de ser ric en ferro i no tenir gluten, és molt fàcil de coure. I, gràcies a la seva textura, captura a la perfecció el gust i l’aroma dels ingredients amb els quals es combina. Croquetes de […]

Inspirat en els tradicionals pans de muntanya, rústics i consistents, arriba a Veritas el pa antic: una nova especialitat que fem amb diferents farines (sègol, espelta i blat), nous, mel de romaní i llavors de xia.