Una varietat dels pans de pessic d’oli d’oliva tradicional, molt fàcil de fer. La farina d’ametlles li concedeix una gran esponjositat juntament amb un característic gust de fruita seca, mentre que l’aromàtica farigola fa ressaltar la presència de la llimona. Gaudeix d’aquest deliciós postre, ideal per a berenars o esmorzars, que et proposa Laura Because!

Carla Zaplana és una dietista-nutricionista especialista en alimentació plant-based. És a dir, és una gran defensora de l’alimentació basada en productes vegetals i el més neta possible, amb la mínima quantitat d’additius i altres substàncies que, segons ella, generen toxicitat al cos. Acaba de presentar el llibre “Menja Net. Alimentació per al cos, la ment […]

Investigadors alemanys han demostrat que el glifosat, un dels herbicides més utilitzats, pot destruir l’equilibri de la microbiota, ja que mentre que els bacteris beneficiosos es veuen molt perjudicats els patògens són resistents a la seva acció.

Gluten free, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem idees perquè li donis una volta al teu menú setmanal sense gluten. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Arròs amb curri de verdures, una recepta molt saciant i rica en proteïna vegetal, ideal per a dietes equilibradres. Es pot preparar amb antelació i funciona molt bé com a plat únic tant per menjar fora de casa com per fer un sopar lleuger. Gaudeix d’aquesta pràctica recepta de la foodbloger Green Mama.

Els patés vegetals són un bàsic en la cuina lleugera i saludable gràcies al seu gust i versatilitat. A Veritas tenim fins a 24 varietats de patés vegetals, que s’adapten als gustos i preferències de tots els membres de la família.

A l’estiu és imprescindible protegir-se del sol, però és igualment important triar un fotoprotector ecològic amb filtres físics o minerals i rebutjar els filtres químics, habituals en els protectors no ecològics i que interfereixen en el sistema hormonal, provoquen al·lèrgies, tapen la sortida de la suor i contaminen els oceans. Hem analitzat l’etiqueta d’un solar […]

Aquestes hamburgueses de civada i azukis d’inspiració japonesa són baixes en greixos i excepcionalment riques en proteïnes vegetals i fibra, gràcies a la combinació de llegum i cereal. És precisament la consistència que aquesta última adquireix en humijectar-se el que facilita donar forma a les hamburgueses. Hamburgueses de civada i azukis amb xampinyons Ingredients: 100 […]

Els desitjos en si mateixos no són un problema, el problema és que ens vinguin de gust productes que no encaixen en una alimentació equilibrada i saludable. Per superar les ganes de menjar processats com ara xips, brioixeria feta amb farines i sucres refinats o menjar ràpid cal esbrinar el perquè d’aquestos antulls irrefrenables.

Si el 2002 teníem un objectiu clar, millorar la salut dels nostres clients a través de l’alimentació, més de 15 anys després tenim l’oportunitat de millorar la salut del planeta i l’estil de vida de les persones revolucionant els seus hàbits d’alimentació i consum. Descobreix la nova imatge marca Veritas!

Et ve de gust crear la teva pròpia jardinera d’herbes aromàtiques?Marta, de 2nd funniest thing, et guia en aquest invent DIY, en què farem servir llaunes de llet de coco com a recipient de les plantes. El projecte Upcycling sorgeix com a resposta activista per donar una segona vida als envasos. L’objectiu és reduir els nostres residus; de manera que a […]

Batch cooking vegà, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem una sèrie de preparats que podràs aprofitar un parell de vegades durant la setmana. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

La carn de pollastre criat de manera ecològica és tendra, melosa i rica en minerals i greixos saludables. Unes característiques oposades a la carn de pollastre no ecològic, que amb prou feines té gust i deixa anar una gran quantitat d’aigua quan es cuina, a més de ser menys nutritiva.