La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar a la cuina l’agar agar, un gelificant obtingut de les algues que es caracteritza per un gust neutre i es fa servir com a alternativa vegetariana a la gelatina d’origen animal, tant en receptes salades com dolces. Agar agar – Tècniques de cuina És altament depuratiu, activa el […]

Fer exerci és fonamental per a la salut, però cal triar bé la activitat esportiva més adequada en funció de l’edat, l’estat física i, per descomptat, les preferències personals.

Novetats de febrer: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem les torrades de fajol i arròs i la gamma de iogurts de cabra Veritas.

Estem en una època en què l’estrès és més present que mai i qui més, qui menys, n’ha patit algun episodi. Una alimentació sana, unida a un estil de vida saludable, pot disminuir el nivell d’estrès o simplement ajudar a gestionar-lo millor.

Constipats a ratlla, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem plats complets que tenen com a base aliments rics en vitaines i minerals, que t’ajudaran a combatre les infeccions típiques de l’hivern. Troba tots els ingredients a […]

Ja siguin de cacau, garrofa, fruita seca, sèsam… Les cremes per untar ecològiques són una gran alternativa per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals, gràcies a la seva textura untuosa, gust intens i aportació de nutrients.

El coffee banana bread és un pa de pessic molt suculent i aromàtic, fruit de l’harmoniosa barreja de canyella, cafè i coco. Ideal com a postres o per acompanyar un cafè o te en qualsevol moment.  Gaudeix d’aquesta dolça receta de la foodblogger Alina, de Green Mama.

Molt completa des del punt de vista nutritiu, quan la civada és de cultiu ecològic s’incrementen notablement els valors de proteïna, fibra, àcids grassos essencials i substàncies antioxidants.

Solem associar els pancakes amb plats preparats a partir de farines refinades i poc saludables. Però saps que existeixen alternatives més saludables a aquest plat? Avui et portem uns pancakes lliures de farina que et mantindran saciat durant hores. En lloc de farines refinades utilitzarem coco, un aliment alt en greixos i fibra i baix […]

Deixar de menjar farines és complicat. Sobretot, quan s’està acostumat a acompanyar tots els plats amb pa o a esmorzar torrades. Una bona alternativa poden ser aquestes torrades de moniato que, a més, són molt fàcils de preparar. Pots fer-les a la torradora o al forn i afegir-hi els toppings que més t’agradin. El moniato […]

El cafè bulletproof o també conegut com “cafè antibales” és un cafè que s’utilitza en dietes altes en greixos com la cetogènica. Aquest cafè es combina amb una o dues fonts de greix (generalment mantega, ghee o oli de coco) i destaca per la seva aportació d’energia i capacitat saciant gràcies als greixos (bons també […]

Aquesta amanida fàcil de ruca és molt refrescant i combina dos ingredients molt bons per al sistema digestiu. El fonoll, amb el seu característic gust anisat, és ideal per millorar les digestions i a més té caràcter depuratiu. D’altra banda, la ruca, de gust lleugerament picant i amarg, conté molta vitamina A, és alta en […]

Els formatgets són un dels aliments preferits dels més petits, gràcies a la seva textura tova i gust suau. No obstant això, és important revisar les etiquetes abans de triar-los per garantir que aportem nutrients al nostre organisme. Hem analitzat l’etiqueta d’un formatget ecològic comparada amb la d’un no ecològic. Descobreix els ingredients de les fórmules.

Després de les vacances toca tornar a l’escola i és hora d’organitzar bé els àpats i establir unes rutines i uns hàbits saludables perquè puguin donar el millor de si mateixos durant el curs.