Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i molt aromàtic, gràcies a les espècies, que aporta proteïna completa fruit de la combinación de les llenties vermelles amb l’arròs basmati. Gaudeix d’aquest plat exòtic i nutritiu que et proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Esponjosos, suculents i molt saludables, gràcies a la seva riquesa en fibra i proteïnes, aquests minicakes són aptes per a dietes veganes, ja que les llavors de xia gelificades actuen com el perfecte substitut dels ous. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Saludables, expressius i sense addició de substàncies químiques, l’essència dels vins ecològics resideix a reprendre la forma en què els nostres ancestres elaboraven el vi.

La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar a la cuina l’agar agar, un gelificant obtingut de les algues que es caracteritza per un gust neutre i es fa servir com a alternativa vegetariana a la gelatina d’origen animal, tant en receptes salades com dolces. Agar agar – Tècniques de cuina És altament depuratiu, activa el […]

Fer exerci és fonamental per a la salut, però cal triar bé la activitat esportiva més adequada en funció de l’edat, l’estat física i, per descomptat, les preferències personals.

Novetats de febrer: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem les torrades de fajol i arròs i la gamma de iogurts de cabra Veritas.

Estem en una època en què l’estrès és més present que mai i qui més, qui menys, n’ha patit algun episodi. Una alimentació sana, unida a un estil de vida saludable, pot disminuir el nivell d’estrès o simplement ajudar a gestionar-lo millor.

Constipats a ratlla, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú et proposem plats complets que tenen com a base aliments rics en vitaines i minerals, que t’ajudaran a combatre les infeccions típiques de l’hivern. Troba tots els ingredients a […]

Ja siguin de cacau, garrofa, fruita seca, sèsam… Les cremes per untar ecològiques són una gran alternativa per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals, gràcies a la seva textura untuosa, gust intens i aportació de nutrients.

El coffee banana bread és un pa de pessic molt suculent i aromàtic, fruit de l’harmoniosa barreja de canyella, cafè i coco. Ideal com a postres o per acompanyar un cafè o te en qualsevol moment.  Gaudeix d’aquesta dolça receta de la foodblogger Alina, de Green Mama.

Molt completa des del punt de vista nutritiu, quan la civada és de cultiu ecològic s’incrementen notablement els valors de proteïna, fibra, àcids grassos essencials i substàncies antioxidants.

Solem associar els pancakes amb plats preparats a partir de farines refinades i poc saludables. Però saps que existeixen alternatives més saludables a aquest plat? Avui et portem uns pancakes lliures de farina que et mantindran saciat durant hores. En lloc de farines refinades utilitzarem coco, un aliment alt en greixos i fibra i baix […]

Deixar de menjar farines és complicat. Sobretot, quan s’està acostumat a acompanyar tots els plats amb pa o a esmorzar torrades. Una bona alternativa poden ser aquestes torrades de moniato que, a més, són molt fàcils de preparar. Pots fer-les a la torradora o al forn i afegir-hi els toppings que més t’agradin. El moniato […]

El cafè bulletproof o també conegut com “cafè antibales” és un cafè que s’utilitza en dietes altes en greixos com la cetogènica. Aquest cafè es combina amb una o dues fonts de greix (generalment mantega, ghee o oli de coco) i destaca per la seva aportació d’energia i capacitat saciant gràcies als greixos (bons també […]