Regenera

Regenera la teva relació amb la medicina i la salut

  • Consells

Butirat: què és, quina és la seva funció i com obtenir-lo

Sabies que el butirat és un greix que es produeix…

  • Consells

Intestí permeable, què és i com millorar-ho?

Quan l’intestí es torna anormalment porós, toxines, bacteris i substàncies…

  • Consells

¿Què pots menjar durant la regla?

La influència de la dieta en el cicle menstrual és…

  • Consells

Neteja hepàtica: què és i com es fa?  

La neteja hepàtica és un mètode natural l’objectiu del qual…


Com afecta l’estrès en el sistema digestiu?

En aquest taller descobrim com impacta l’estrès en la bona funcionalitat del sistema digestiu, en la regulació del sistema nerviós central i en la modulació del nervi vague. Amb tota aquesta explicació, David Vargas ens donarà eines que seran útils per millorar aquesta situació disfuncional. 

Taller impartit per David Vargas.

Alimentació i microbiota: com afavorir la biodiversitat i mantenir-la?

En aquest tallerdescobrim la importància que té la nostra microbiota per a la salut digestiva i global de les persones. Parlem dels beneficis de la biodiversitat i de com afavorir-la i mantenir-la, aprofundint de manera pràctica en accions per dur a terme per aconseguir-ho.

Taller impartit per Montse Escribà

Ritmes circadiaris i la importància del somni

Un dels aspectes més interessants a l’hora d’abordar la salut d’una persona són els ritmes circadiaris. L’evidència científica ha demostrat que una alteració en aquest rellotge biològic intern pot afectar la nostra salut, impactant en el sistema nerviós o també en el sistema immunitari. 

Taller impartit per Raúl Navarro

Tòxics: com afecten la nostra salut? Parlem de disruptors endocrins

Durant el taller els nostres experts t’ensenyaran quins són els principals disruptors i on es troben, quines funcions té i de què està format el sistema endocrí, en quines etapes de la vida poden tenir un efecte més perjudicial i amb quines patologies es poden relacionar.

Taller impartit per Sara Moral

Què es?

Regenera és una empresa pionera especialitzada en la formació de professionals de la salut i el tractament de pacients a través de la Psiconeuroinmunologia Clínica.

Pots demanar cita amb Regenera a través de WhatsApp +34675236551 o escrivint a clinicas@regenerapni.com 

Què és la PNI Clínica?

La Psiconeuroinmunologia Clínica és una disciplina de la salut que aborda la patologia des d’un enfocament multidisciplinari, abordant tant hàbits de vida com l’exercici físic, l’alimentació, el descans, les relacions socials, així com aprofundint en la manera de relacionar-se amb la vida, l’entorn o amb un mateix.

Segueix a Regenera a YouTube


Al canal de YouTube de Regenera trobaràs continguts gratuïts que t’ajudaran a aprendre més sobre com millorar la teva salut des de l’origen, descobrir els mecanismes d’acció implicats en els teus símptomes i eines pràctiques per a sentir-te millor cada dia.