Consells

Remeis naturals contra les nàusees de l’embaràs

Les nàusees són molt comunes durant els primers mesos de l’embaràs. Per alleujar-les, la nutricionista i naturòpata Lucía Redondo, et recomana el consum de gingebre i de vitamina B6.

Remeis naturals contra les nàusees de l'embaràs - Consells - Veritas

En general, les nàusees i els vòmits comencen el primer mes d’embaràs i continuen fins a la setmana 14 o 16 (tercer o quart mes), encara que algunes gestants els pateixen durant tot el període. Per això, et suggerim que introdueixis en la teva dieta el gingebre, una planta que s’utilitza des de fa més de 5.000 anys degut al seu ampli ventall de beneficis, i la vitamina B6, també coneguda com piridoxina.

El gingebre és el millor remei que ofereix la medicina natural per al tractament de les nàusees de l’embaràs. Ha estat objecte de nombrosos estudis, amb resultats molt bons, i també s’ha valorat la seva seguretat. Pots afegir-lo als teus brous tallant-lo en làmines, a les teves infusions ratllant-ho o en trossos petits, o simplement gaudir-lo en forma de gominoles.

La vitamina B6 (piridoxina) també s’ha utilitzat per alleujar les nàusees. De fet, el Col·legi Americà d’Obstetrícia i Ginecologia considera la piridoxina com la primera línia de tractament. Es troba a les llavors de gira-sol, als festucs i també al peix blau. Cal consumir diàriament algun d’aquests aliments, però sempre amb precaució. En el cas de les llavors de gira-sol i els pistatxos han de ser sense sal.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Consells

Alimenta el cervell del bebè

Si vols que el teu futur bebè tingui una ment àgil...