Uncategorized @ca
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols
Ingredients:
- 250 g de tofu
- 150 g de bolets shiitake
- 7 tomàquets cirerols
- 2 cullerades i mitja de tomàquet fregit
- 1 cullerada i mitja petita de ceba en pols
- 1 cullerada petita d‘all en pols
- 1 cullerada petita d‘orenga
- 1/2 cullerada petita de cúrcuma
- Julivert fresc
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Trosseja els bolets i salta’ls en una paella amb una mica d’oli.
- Afegeix-hi una mica més d’oli i els tomàquets cirerols partits per la meitat. Cuina’ls fins que comencin a daurar-se.
- Afegeix-hi el tofu, prèviament escorregut i esmicolat, i cou-lo 10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
- Incorpora-hi el tomàquet fregit i les especies i sofregeix-ho durant un parell de minuts més. Serveix-ho inmediatament.
Contingut relacionat
- Uncategorized @ca
Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat
Arròs amb ghee, un mantega clarificada que prové de la...
- Uncategorized @ca
Tofu arrebossat amb gomashio
Tofu arrebossat amb gomashio, un condiment a base de sèsam,...
- Uncategorized @ca
Quiche vegana de tomàquets cirerols
Quiche vegana de tomàquets cirerol, una recepta per conquerir a...