Ara a Veritas

Reobrim Veritas  Mandri després d’una reforma  integral

El mes de març passat, la botiga Veritas del carrer Mandri va obrir les seves portes per fer una reforma integral. Ara el supermercat reobre per oferir un nou i innovador model de compra més còmode i experiencial a tots els clients.

Reobrim Veritas  Mandri després d'una reforma  integral - Veritas

El nou Veritas Mandri

La botiga que fa més de 20 anys oberta al públic ha tancat durant el mes de març per realitzar una reforma total de les seves tres plantes. En línia amb el nostre compromís amb la salut de les persones i del planeta, el punt de venda ha estat reformat sota criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica, incorporant el sistema Veritas Pure Air. Aquest neteja i descontamina l’aire de pol·len, bacteris, virus i gasos contaminants perquè treballadors i clients respirin aire net.

Coincidint amb el 20 aniversari de Veritas, hem dut a terme aquesta reforma amb l’objectiu de mantenir el nostre compromís per oferir una alimentació ecològica i promoure un estil de vida més saludable mitjançant una gran varietat de productes per a totes les persones i en el seu dia a dia, amb una experiència de compra molt més còmoda. Tota la reforma gira al voltant del client, la seva comoditat i la seva atenció personalitzada; és el que volem traslladar a través d’aquesta gran reforma en un dels nostres locals més emblemàtics.

Roger Ripoll director de d’Experiència de Client a Veritas.

Alimentació ecològica per a tots i per a cada dia

Reobrim Veritas  Mandri després d'una reforma  integral - Carnisseria ecológica - Veritas

La nova distribució de la botiga Mandri permet la ubicació de zones dedicades a una àmplia oferta de productes frescos amb certificat ecològic com:

  • Fruita i verdura
  • Carn i peix de proximitat provinents de la costa catalana.

Per una banda, destaca la venda exclusiva de la tonyina Balfeg. Aquesta tonyina es considerada la millor varietat vermella del món pel seu sistema d’alimentació a base de peix blau i la seva forma de pesca sostenible. A més, es captura i trasllada a l’Ametlla de Mar (Tarragona) abans d’arribar a les llotges per a la seva comercialització en el punt òptim.

Per altra banda, també destaca la secció de carnisseria ecològica al tall. Aquesta compta amb una àmplia gamma d’elaborats, a més de la vedella ecològica provinent de la Pobla de Segur.

Zona Beauty&Care exclusiva a Veritas Mandri

Reobrim Veritas  Mandri després d'una reforma  integral - Beauty&Care - Veritas

Amb aquesta botiga també obrim abrimos una secció única al mercat: la zona Beauty&Care. Aquesta secció compta amb més de 800 referències en perfumeria, cosmètica i complementació amb certificació ecològic.

Tot l’espai serà assistit per dos especialistes que atendran i aconsellaran la demanda dels diferents clients amb l’objectiu de crear una experiència de compra més dinàmica, personal i propera. En aquest espai, també celebrarem les Beauty Parties, una sessió de demostració de diferents marques de la categoria de bellesa.

A més a més, l’àrea comptarà amb una opció de refill per a xampús i gels de la marca VIRIDIS on els clients podran omplir els seus envasos adquirits prèviament.

SiVeritas, una nova secció gourmet

Reobrim Veritas  Mandri després d'una reforma  integral - SiVertitas - Veritas

Finalmente, també ens agradaria destacar una secció nova anomenada SiVeritas que comptarà amb selecció de productes gourmet ecològics. Amb més de 180 referències, aquesta secció dona resposta a paladars exigents que no volen renunciar a productes de certificació ecològic.

Una altra de les seccions que volem destacar és la Cuina Veritas, plats llestos per portar elaborats artesanalment a la nostra cuina amb aliments 100% ecològics, sense conservants ni additius. La botiga també disposa d’una fleca i cafeteria. En aquesta secció tenim un assortiment de pans i pastisseria ecològica que elaborem diàriament sense químics, sense greixos trans i amb massa mare.

En aquesta botiga també estarà disponible el servei de compra “Click and collect” amb entrega gratuïta en menys de 3h i la sol·licitud d’encàrrecs a través del canal Whatsapp.