Ara a Veritas

Renovem Veritas Sitges i reforcem la nostra aposta pel Garraf

La botiga de Veritas Sitges torna a obrir les portes amb una imatge renovada. L’objectiu és oferir una nova experiència de compra, molt més còmoda i satisfactòria per a tots els nostres clients.

La nova botiga Veritas Sitges

Després d’una reforma integral, reobrim la botiga Veritas Sitges per oferir una nova experiència de compra, molt més completa i personalitzada.

La botiga està reformada sota criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica. També incorpora el sistema Veritas Pure Air, que neteja i descontamina l’aire de pol·len, bacteris, virus i gasos contaminants perquè treballadors i clients respirin un aire de màxima puresa.

Coincidint amb el 20è aniversari de Veritas, hem dut a terme aquesta reforma a Sitges amb l’objectiu de mantenir el nostre compromís per brindar una alimentació ecològica i promoure un estil de vida saludable, oferint una experiència de compra molt més còmoda. Tota la reforma gira entorn del client i la seva atenció personalitzada, i acosta encara més l’alimentació ecològica certificada per a tothom i per a cada dia.

Roger Ripoll, director d’Experiència de Client a Veritas

Reforcem la nostra aposta pel Garraf

Juntament amb les botigues de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, amb Veritas Sitges reforcem la nostra presència a la comarca del Garraf amb supermercats ecològics de la més alta qualitat de productes locals, ecològics i sostenibles.

Comoditat i servei a Veritas Sitges

La botiga, que fa més de 13 anys que és oberta al públic, situa el client al centre. L’accessibilitat i la comoditat en el procés de compra estan reforçades amb una política de preus que fa possible la compra ecològica per a tots i per a cada dia.

Disposa de més de 5.000 productes ecològics i certificats, molts amb origen en proveïdors de proximitat i km 0. En aquest sentit destaca:

  • La carnisseria, amb uns estàndards de qualitat excel·lents
  • La gran oferta de fruita i verdura fresca, sempre respectant la temporalitat dels cultius
  • La secció de fleca i pastisseria de Veritas, elaborada artesanalment i únicament amb ingredients ecològics d’origen natural i sostenible

Nous serveis de compra a Veritas Sitges

A Veritas Sitges hi haurà disponible el servei de compra Click and Collect, amb lliurament gratuït en menys de 3 hores. També es podrà sol·licitar encàrrecs a través del canal WhatsApp. Aquests serveis milloren la comoditat de compra a la botiga i brinden un servei gairebé exclusiu en aquesta localitat.