Receptes
Risotto amb azukis
Risotto amb azukis, un plat complet gràcies a la barreja de cereal i llegum. Els azukis són unes mongetes vermelles típiques de Japó que resulten molt depuratives i digestives, i no provoquen gasos intestinals.

Risotto amb azukis
Ingredients:
- 1 tassa d’arròs
- 1/2 tassa d’azukis
- 6 cm d’alga kombu
- 4 tasses d’aigua
- 1 gra d’all
- Gomashio (sal de sèsam)
Elaboración:
- Posa en remull els azukis durant una nit.
- Renta i deixa en remull l’alga kombu, neteja el arròs i pica l’all al morter.
- Col·loca l’alga kombu al fons d’una cassola, després els azukis, l’all i l’arròs. Aboca l’aigua per sobre i posa-ho a bullir amb la cassola tapada.
- Just abans de servir, condimenta-ho amb gomasio.
Contingut relacionat
- Receptes
Risotto de bolets
Risotto de bolets. Una recepta estupenda per a la tardor...
- Receptes
Arròs vermell amb verdures i bolets – FastGood
Arròs vermell amb verdures i bolets. Recepta preparada pel reconegut...
- Receptes
L’equilibri àcid-alcalí
L'equilibri àcid-alcalí és essencial per al bon funcionament dels processos...