Receptes

Risotto amb azukis

Risotto amb azukis, un plat complet gràcies a la barreja de cereal i llegum. Els azukis són unes mongetes vermelles típiques de Japó que resulten molt depuratives i digestives, i no provoquen gasos intestinals. Risotto amb azukis - Veritas

Risotto amb azukis

Ingredients:

Elaboración:

  1. Posa en remull els azukis durant una nit.
  2. Renta i deixa en remull l’alga kombu, neteja el arròs i pica l’all al morter.
  3. Col·loca l’alga kombu al fons d’una cassola, després els azukis, l’all i l’arròs. Aboca l’aigua per sobre i posa-ho a bullir amb la cassola tapada.
  4. Just abans de servir, condimenta-ho amb gomasio.

Contingut relacionat

  • Receptes

Risotto de bolets

Risotto de bolets. Una recepta estupenda per a la tardor...

  • Receptes

Arròs vermell amb verdures i bolets – FastGood

Arròs vermell amb verdures i bolets. Recepta preparada pel reconegut...

  • Receptes

L’equilibri àcid-alcalí

L'equilibri àcid-alcalí és essencial per al bon funcionament dels processos...