Receptes
Risotto de bolets
Risotto de bolets. Una recepta estupenda per a la tardor ja que és un plat consistent i amb un ingredient de temporada. Els bolets estan considerats un aliment funcional perquè tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari. A més, són molt saborosos i alegren qualsevol guisat.

Risotto de bolets
Ingredients:
- 350 g d’arròs
- 400 g de barreja de bolets
- 1/2 ceba
- 1 gra d’all
- 1 l de brou de verdures
- 200 ml de vi blanc
- 60 g de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- Sal marina
Elaboració:
- Talla l’all i la ceba en tires molt fines i saltea-les en una paella. Afegeix-hi els bolets nets i trossejats i ofega-ho bé.
- Incorpora-hi l’arròs, deixa que es torri una mica i afegeix-hi el vi. Un cop s’hagi reduït el vi, salpebreu-ho al gust.
- Afegiu-hi el brou ben calent i deixa-ho coure durant uns 20 minuts.
- Per acabar, empolvora-ho amb parmesà ratllat, barreja-ho i deixa-ho reposar uns minuts.