Ara a Veritas

RRR Biocosmetics, un projecte d’economia circular, de venda exclusiva a Veritas

A Veritas apostem per projectes conscients, que minimitzen l’impacte en el medi ambient i confien en un model d’economia circular.

Per això, introduïm els productes RRR Biocosmetics a les nostres botigues: gamma d’higiene personal en un envàs d’alumini infinitament reciclable i lliure de plàstic.

RRR Biocosmetics, un projecte d'economia circular, de venda exclusiva a Veritas

RRR Biocosmetics, un projecte d’economia circular, de venda exclusiva a les nostres botigues.

  • Cada vegada que acabis algun dels productes, retorna l’envàs a les nostres botigues i t’abonarem 0,5€ per la teva pròxima compra RRR Biocosmetics.
  • Nosaltres farem arribar l’ampolla als centres de treball especials amb els quals col·labora RRR Biocosmetics. En aquesta part del procés s’inclou el vessant més social de la marca, ja que els envasos són processats per un equip de treballadors i treballadores amb diversitat funcional; ells s’encarreguen de seleccionar, buidar i desinfectar el producte.
  • Posteriorment, es reomplen les ampolles al laboratori i torna a començar el cicle de vida del producte tornant als nostres supermercats.

De venda exclusiva a les nostres botigues, la qualitat dels productes RRR és excel·lent: fabricats a Espanya, la seva fórmula conté les millors matèries primeres ecològiques i de proximitat.

Dins de la seva gamma, trobem un gel de dutxa, un xampú condicionador i una loció corporal, tres opcions fantàstiques amb certificació Ecocert.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Mans suaus i hidratades

Amb el fred, les mans es deshidraten i ressequen amb...

  • Ara a Veritas

Com reforçar el col·lagen de la pell

A partir de la trentena comença a disminuir el col·lagen...

  • Ara a Veritas

Alimenta la teva pell a l’hivern

De la mateixa manera que alimentes el teu organisme per...

  • Ara a Veritas

Bàlsam labial – Cosmètica casolana

Aquest bàlsam labial hidrata i protegeix els llavis del fred....