Receptes
Saltat de cigrons i hortalisses amb crema de formatge
Saltat de cigrons i hortalisses, una recepta perfecta d’aprofitament, ja que pots variar les verdures en funció i el que tinguis a casa.

Saltat de cigrons i hortalisses amb crema de formatge
Ingredients:
- 400 g de cigrons cuits
- 100 g de carbassa
- 100g de pastanaga
- 100 g de pèsols
- 100 g de ceba tendra
- 100 g de carbassó
- 100 g de pebrot vermell
- 2 alls tendres
- 40 ml d’oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Ingredients per a la crema de formatge:
- 100 g de formatge cremós de cabra
- 100 ml de crema de civada
- 5 g de cúrcuma
- 20 ml d’oli d’oliva verge
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Barreja en un bol els ingredients de la crema de formatge i emulsiona’ls fins a aconseguir una textura homogènia. Reserva-ho.
- Renta i trosseja a daus petits la carbassa, la pastanaga, la ceba, el carbassó i el pebrot vermell.
- Escalfa l’oli en una paella i incorpora-hi les hortalisses segons duresa i punt de cocció, procurant que no quedin gaire cuites.
- Afegeix-hi els cigrons i salpebra-ho.
- Escalfa la crema i serveix les hortalisses sobre un llit de crema de formatge.