Sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt

Aquest gustós i nutritiu sandvitx de llegums és ideal per emportar-te’l amb el tupper si dines fora de casa o per a un sopar ràpid. El farcit a base de cigrons i pèsols resulta molt cremós i el pa de motlle de sègol fa que sigui molt digestiu.

El pa de motlle de sègol l’elaborem artesanalment al nostre obrador amb ingredients ecològics. És l’únic del mercat amb un 100% farina de sègol! Com està elaborat amb gra sencer, conté tota la fibra i prevé el restrenyiment, alhora que recompon el sistema digestiu. A més, el sègol és un gran depuratiu de la sang.

Sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt

Ingredients (per a 2 sandvitxos):

Per al farciment:

Per a la salsa:

Sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt - Veritas

Elaboració:

  1. Barreja bé els ingredients de la salsa de iogurt i reserva-ho.
  2. Pica la ceba morada i la col llombarda i reserva-ho.
  3. En un bol a part, pica els cigrons i els pèsols i, a continuació, afegeix-hi la resta d’ingredients del farcit.
  4. Afegeix-hi la salsa de iogurt i sala-ho al gust.
  5. Munta els sandvitxos untant una llesca amb la barreja de llegums amb la salsa, afegeix-hi uns tomàquets cirerols partits per la meitat, una mica de formatge feta esmicolat, un parell de fulles d’alfàbrega i un grapat de germinats de bròcoli.