Ara a Veritas

Seguim fent costat a les dones amb càncer de mama

L’any 2019 vam engegar la campanya “Aixeca la mà” amb el compromís de donar el 100% dels beneficis de la venda del desodorant ecològic i solidari Viridis a entitats socials que treballen per millorar la qualitat de vida de les dones que conviuen amb el càncer de mama. Al llarg d’aquests dos anys, hem aconseguit recaptar un total de 28.000 euros que hem repartit entre 5 entitats.

El 2020 es van recaptar més de 20.000 euros que es van donar a:

  • CMM – Càncer de Mama Metastàtic
  • APAAC – Associació Pitiüsa d’Ajuda als Afectats de Càncer
  • ACAMBI – Associació de Càncer de Mama i/o Ginecològic de Bizkaia
  • Associació Carena

L’any 2021, la xifra de donacions supera els 8.000 euros, que es repartiran entre aquestes quatre associacions, a les quals se suma també la Fundació FERO, una entitat privada dedicada a la recerca oncològica.

Campanya "Aixeca la Mà" - Donació a Fundació FERO - Veritas
Fundación FERO
Campanya "Aixeca la Mà" - Donació a Associació Carena - Veritas
Asociación Carena
Campanya "Aixeca la Mà" - Donació a APAAC - Veritas
APAAC
Campanya "Aixeca la Mà" - Donació a ACAMBI - Veritas
ACAMBI
CMM

Moltes gràcies a totes les persones que heu adquirit el desodorant ecològic i solidari Viridis. Aquest petit gest significa un gran impuls perquè aquestes associacions puguin continuar fent costat a les dones amb càncer de mama.

Amb un petit gest, com la compra d’un producte d’higiene bàsic, contribuïm entre tots a fer que aquest tipus de projectes siguin una realitat. Des de Veritas, estem molt orgullosos de la campanya, que respon al nostre compromís de generar un impacte positiu en les comunitats locals on som presents.

Carlos Erroz, director de màrqueting i comunicació de la companyia.

Viridis, el desodorant solidari i ecològic

El desodorant Viridis és un producte elaborat amb ingredients naturals de gran qualitat procedents de l’agricultura ecològica, com l’oli essencial de llimona, olis vegetals d’oliva, coco i calèndula, i actius microbians naturals. Gràcies a la seva formulació, desenvolupada en col·laboració amb Natural Cosmetic Lab, deixa transpirar els porus de la pell i aporta una fresca olor de cítric.

A diferència dels desodorants convencionals, i amb l’objectiu d’oferir a les nostres clientes un desodorant que no pugui perjudicar la seva salut, Viridis no conté triclosan, sals d’alumini, silicones, ni perfums, conservants sintètics i altres ingredients l’ús prolongat dels quals podria danyar la pell.

Aquesta campanya és només una de les accions que hem emprès amb l’objectiu de millorar l’entorn social en el qual desenvolupem la nostra activitat. Un altre projecte que també destaquem és la campanya “Provoquem un canvi”. La missió d’aquest projecte és impulsar canvis legislatius orientats a revertir situacions que es consideren injustes, com per exemple la rebaixa de l’IVA dels productes d’higiene femenina.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Donem més de 20.000 € a associacions que lluiten contra el càncer de mama

El 2019 vam llançar el desodorant solidari Viridis, completament lliure...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Odile Fernández: “hi hauria d’haver nutricionistes a totes les unitats d’oncologia”

Odile Fernández, és metge de família. Va tenir un càncer...

  • Ara a Veritas

Marieta Fernández: “el risc del càncer de mama es pot prevenir en un percentatge alt”

Marieta Fernández és catedràtica de la Universidad de Granada i...