Seitan – Tècniques de cuina

El seitan és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Descobreix com utilitzar-lo a la cuina, amb aquest vídeo de la xef Mireia Anglada.

Seitan – Tècniques de cuina

Prové de la farina de blat. En concret, és el gluten del blat cuinat amb salsa de soja i productes que ens ajuden a digerir-lo, com el gingebre per exemple.

Destaca per la seva aportació de proteïnes d’alt valor biològic. A més, pràcticament no conté greixos i està completament lliure de colesterol.

Es pot cuinar igual que la carn: a la planxa, guisat, estofat, en hamburgueses…

Seitan - Tècniques de cuina - Veritas

A la planxa:

  1. Talla el seitan en filets.
  2. Escalfa la paella amb oli d’oliva i caramel·litza’l. Com que té una textura una mica humida, d’aquesta manera s’asseca i queda més cruixent.

Pots combinar-lo amb verdures, arròs, salses…

Descobreix la nostra col·lecció de tècniques de cuina.