Setmana de la Sostenibilidad
Celebrem la Segona Setmana de la Sostenibilitat!
Hem organitzat activitats i jornades entorn de la sostenibilitat, amb l’objectiu de generar debat i consciència.
Activitat

Empreses amb Impacte
Invitación Plant for the Planet
A més, el dimarts 4 de juny presentarem a Terra Veritas els nostres avenços i aquelles organitzacions, empreses i, sobretot, persones que ens han inspirat i ajudat, amb les quals compartim la responsabilitat de canviar el món des de cadascuna de les nostres posicions.

Activitat

Plantem arbres per a un món millor. T’hi apuntes?
Invitación Plant for the Planet
Una activitat per a tota la família que promou la implicació de grans i petits en la mitigació del canvi climàtic, en col·laboració amb la fundació Plant for the Planet. • Nens: aprendran el més important de la crisi climàtica i la justícia global. • Adults: retiraran restes acumulades a les ribes del riu Besòs, a l’altura del municipi de Montcada i Reixac. • Tots: plantarem arbres autòctons a la ribera.

Activitat

Un altre futur és possible
Invitación Zone of Hope
The Zone of Hope (TZOH), una espectacular experiència de realitat virtual, pionera a Europa, que permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic.

Segona Setmana de la Sostenibilitat Veritas
Proper desafiament

Residu Zero
L’any passat, durant la Setmana de la Sostenibilitat, vam presentar els nostres reptes: eliminar el plàstic afegit el 2019 i aconseguir una petjada positiva el 2022. Et compartim els nostres avenços i aprofitem per presentar-te el nostre proper desafiament: residu zero el 2020, que consisteix a transformar el 100% dels nostres recursos en residus.
Segons la revista BioScience, de tots els problemes denunciats el 1992 només s’ha estabilitzat la capa d’ozó. La resta no ha fet sinó agreujar-se.
• La disponibilitat d’aigua dolça s’ha reduït en un 25%. • S’han perdut més de 100 milions d’hectàrees de bosc. • Les emissions de diòxid de carboni han augmentat més d’un 60%. • La temperatura del planeta s’ha incrementat més de mig grau. No obstant això, a Veritas no deixem de complir els objectius de sostenibilitat.


Reducció de plàstics
Hem eliminat més d’una tona de plàstics gràcies al nou envàs de paper dels nostres iogurts, més de 2.200 m2 de plàstics en el lliurament a domicili i online i un 46% menys de consum de plàstic en el nostre envàs de refill. I volem que el 2020 tots els nostres plàstics puguin ser reutilitzats, siguin reciclats, reciclables o compostables.

Menys emissions de CO2
El 92% del nou envàs de paper dels nostres iogurts és d’origen renovable i l’únic al mercat que s’ha de dipositar al contenidor de paper perquè és 100% reciclable. D’aquesta manera, estalviem un 33% de la petjada de carboni, gràcies a la quantitat més petita de petroli que necessitem per fer el packaging, una xifra que equival a la conducció d’un cotxe mitjà durant 5.000 km.Tots dos objectius estan relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): • 12: Producció i consum responsables. • 13: Acció pel clima.