Ara a Veritas

Setmana Dona: Veritas amb i per les dones

Tenim un compromís amb la dona que ens ha portat a impulsar iniciatives solidàries de més impacte, amb especial recalcament en els seus drets i necessitats. Durant la Setmana Dona volvem presentar-te els projectes que hem treballat. Setmana Dona - Veritas
 

Setmana Dona

Café Mujer Uganda

 

Impulsem aquest projecte al costat d’Oxfam Intermón per a apoderar a les dones productores de cafè en Ankolé, Uganda.

Gràcies a aquest cafè sense intermediaris, les dones de la cooperativa poden tenir grups d’estalvi que els permeten pagar les taxes per a l’escolarització dels seus fills/as, així com per al finançament de petits negocis.
Productes conscients per a un món més just
   

Diferents estudis científics demostren que l’ús prolongat de substàncies químiques presents en els desodorants no ecològics estan vinculats a un increment del risc de patir càncer de mama.

Per això, a causa del nostre compromís amb la salut de la dona, hem creat el desodorant ecològic Viridis, elaborat amb ingredients naturals que deixen transpirar els porus de la pell. A més, el 100% dels beneficis de la venda d’aquest desodorant el destinem a associacions locals que col·laboren en la lluita contra el càncer de mama. #LevantaLaMano.
 

El Sagí de karité pura és el millor cosmètic natural d’ús facial, corporal i capil·lar pels seus innombrables beneficis hidratants i calmants.

MON col·labora amb l’associació Fandema a Gàmbia, el treball i els objectius de la qual se centren en millorar l’educació bàsica de les dones creant llocs de treball i nous negocis. En concret, imparteixen classes de cosmètica natural perquè les dones creuen els seus propis cosmètics amb productes autòctons.

Aquesta xocolata és una joia; en paraules de les seves elaboradores “un plaer als sentits i al cor de les persones”.

En Isabel elaboren xocolates artesanes a partir de matèries primeres de comerç Justo i ecològiques, com el cacau i el sucre de canya, i també de consum local, principalment l’oli d’oliva verge extra i l’ametla marcona.

Els importen les persones que fan possible aquest projecte i quines són les seves condicions de treball. Per això tenen subscrit un conveni de col·laboració amb Asadicc i el programa INCORPORA de l’Obra Social La Caixa, amb l’objectiu d’afavorir la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. L’Institut de la dona els ha reconegut com a “Empresa Col·laboradora per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes”, ja que són una petita empresa que aposta per crear ocupació de qualitat per a les dones i conciliar així la seva vida familiar i laboral. A més, cuiden la terra i la manera en què ens relacionem amb ella amb cadascun dels nostres actes.

La compresa és un producte d’ús quotidià per a les dones, que ha d’evitar irritacions i al·lèrgies. Per això, t’acostem la compresa ecològica Masmi, elaborada a partir de materials biodegradables i compostables, així com cotó ecològic certificat. Per descomptat, està completament lliure de perfums i superabsorbentes.

L’etiqueta d’una compresa ecològica

Visc la regla sóc poderosa és una acció d’apoderament femení que et descobreix els beneficis de la menstruació, una autèntica depuració que l’organisme realitza de manera natural per a mantenir l’equilibri de la salut hormonal.

L’alternativa més saludable, econòmica i ecològica als tampons i les compreses. És molt còmoda i fàcil d’utilitzar, i t’ajudarà a viure la menstruació d’una altra forma.

Aquesta copa menstrual està fabricada amb TPE de grau mèdic, lliure de silicona, làtex, BPA i ftalats. És reutilitzable i reciclable.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Cafè de comerç just de la mà d’Oxfam Intermón

Arran de l'aliança amb Oxfam Intermón, Veritas impulsa el cafè de comerç...

  • Ara a Veritas

Què és la menstruació i quins són els seus beneficis

Veure productes relacionats A més de sang, la menstruació conté...