Ara a Veritas

Avui i cada dia al costat de les dones

A Veritas tenim un fort compromís amb les dones que ens ha portat a apostar per iniciatives solidàries posant especial èmfasi en els seus drets i necessitats.

ACTIVITATS SOBRE LA SALUT I EL BENESTAR DE LA DONA A TERRA VERITAS

Iniciatives solidàries vinculades a les dones

Amb motiu del Dia de la Dona, des de Veritas us volem acostar els projectes en què hem estat treballant durant tot l’any:

Desodorant solidari Viridis

Diferents estudis científics demostren que l’ús prolongat de substàncies químiques presents als desodorants no ecològics està vinculat a un increment del risc de patir càncer de mama. Per això, hem creat el desodorant ecològic Viridis, elaborat amb ingredients naturals que deixen transpirar els porus de la pell.

A més, impulsem la campanya #LevantaLaMano a través de la qual donem el 100% dels beneficis de la venda d’aquest desodorant a associacions locals que acompanyen a les dones amb càncer de mama.

Cafè Mujer Uganda Veritas

Veritas i Oxfam Intermón - Veritas

Impulsem aquest projecte juntament amb Oxfam Intermón per empoderar les dones productores de cafè a Ankolé, Uganda. Gràcies a aquest cafè sense intermediaris, les dones de la cooperativa poden tenir grups d’estalvi que els permeten pagar les taxes per a l’escolarització dels seus fills i filles, així com per al finançament de petits negocis.

Veritas y Oxfam Intermón: una alianza única en el mercado - Veritas

Mantega de karité MON

La mantega de karité pura és el millor cosmètic natural d’ús facial, corporal i capil·lar pels seus innombrables beneficis hidratants i calmants.

Mon col·labora amb l’associació Fandema a Gàmbia, el treball i els objectius de la qual se centren a millorar l’educació bàsica de les dones creant llocs de treball i nous negocis. En concret, imparteixen classes de cosmètica natural perquè les dones creïn els seus propis cosmètics amb productes autòctons.

Xocolates Isabel

Xocolata Isabel - Veritas

A Isabel elaboren xocolates artesanes a partir de matèries primeres de comerç just, ecològiques i de consum local. Amb l’objectiu d’afavorir la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social, tenen subscrit un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Ajuda a les Persones amb Discapacitat de Casp i Comarca (Asadicc) i el programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa.

A més, gràcies a la seva tasca, l’Institut de la Dona els ha reconegut com a Empresa Col·laboradora per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, ja que són una petita empresa que aposta per crear ocupació de qualitat per a les dones i que puguin conciliar la vida familiar i laboral.

Les nostres companyes de viatge

A més d’acostar-vos aquestes iniciatives solidàries, també volem reconèixer el treball de totes les nostres empleades i companyes de viatge.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Vint anys compromesos amb el món i les persones

Des de l’inici de Veritas, l’any 2002, hem apostat per...

  • Ara a Veritas

Estudis científics sobre ingredients presents en els desodorants

Recopilació d’estudis científics sobre ingredients presents en els desodorants: sals...