Companys de viatge

Fundació Sifu – Companys de viatge

Veritas i la Fundació SIFU, una entitat sense ànim de lucre que té com a compromís promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i amb especials dificultats d’inserció, s’uneixen per impulsar una campanya destinada a conscienciar la població i trencar els prejudicis entorn d’un col·lectiu sovint infravalorat.

Becats SupeArte 2023 - Fundació Sifu - Companys de viatge - 2023
Becats SupeArte 2023

La Fundació SIFU neix fa gairebé dues dècades a partir de l’experiència de SIFU, una empresa de facility services que promou la integració laboral de persones amb discapacitat.

Des del primer dia, el nostre propòsit ha estat crear un impacte positiu en la societat, sensibilitzar-la, enderrocar barreres i generar oportunitats per a persones amb discapacitat.

Cristian Rovira, president de la fundació.
Beca SupeArte 2023 - Fundació Sifu - Companys de viatge - 2023

Per aconseguir-ho tenim diversos projectes l’objectiu dels quals és fomentar la convivència, el respecte, la igualtat d’oportunitats, el desenvolupament de competències i la llibertat de les persones, com les beques SupeArte, unes ajudes que atorguem cada any i que contribueixen a la formació de músics i ballarins amb discapacitat.

Cristian Rovira, president de la fundació.

Transformant la diversitat en oportunitat

A més, la Fundació SIFU també lliura les beques Desafíate, que volen donar visibilitat a esportistes amb diversitat funcional i ajudar-los a complir els seus reptes. Per incidir encara més en les seves fites, disposa d’una àrea d’integració sociolaboral i du a terme accions de sensibilització, com testimonials, exposicions o La Gala más IN, l’esdeveniment cultural inclusiu més gran d’Europa.

Compromesos amb la integració laboral de les persones amb diversitat funcional

En un pas cap endavant, la Fundació SIFU s’ha unit a Veritas en una campanya de sensibilització. Sota el lema “Diferents però iguals”, es vol fer arribar el missatge que, malgrat les nostres diferències, tots som iguals.

Campanya "Diferents però iguals" - Veritas i Fundació Sifu - Companys de voatge - Veritas

La campanya es va duu a terme entre el 16 i el 30 de novembre del 2023 a totes les botigues Veritas amb secció de fleca. Es van `posar a la venda uns croissants carregats de simbolisme, tots diferents, però tots igual de deliciosos.

Finalment, es van recaptar un total de 2.928 euros que es van destinar a la Fundació SIFU per continuar treballant en pro de la inclusió social i la generació d’oportunitats per a les persones amb discapacitat.

Campanya "Diferents però iguals" - Veritas i Fundació Sifu - Companys de voatge - Veritas

Aquesta col·laboració és un pas natural, ja que les dues organitzacions tenim un fort compromís amb la societat i per a nosaltres és fonamental crear sinergies amb empreses compromeses; valorem molt positivament aquesta primera acció conjunta i esperem que sigui el començament d’una llarga trajectòria junts.

Cristian Rovira, president de la fundació.

Descobreix més sobre la Fundació SIFU. Clica aquí.

Vols conèixer a més companys de viatge? Clica aquí.

Contingut relacionat

  • Companys de viatge

La Despensa Social, receptes sanes i ecològiques amb valor social – Companys de viatge

Els risottos Veritas i les receptes de quinoa i preparats...

  • Companys de viatge

Horta de Santa Clara – Companys de viatge

Sense conservants, sense additius, sense aromes artificials…, només verdures fresques...

  • Companys de viatge

Pomona Fruits, conreant un futur sostenible – Companys de viatge

En la mitologia romana, Pomona era la deessa dels arbres...