Ara a Veritas

Som el primer supermercat B Corp

Som el primer supermercat d’Europa amb la certificació B Corp. Això significa i reconeix que som una empresa compromesa amb la salut de les persones i del planeta. Aquesta és la nostra aportació per construir el món en que tots volem viure. Som el primer supermercat B Corp - Veritas Des del primer dia treballem per donar compliment al nostre propòsit original de fer accessible a tothom la millor alimentació, el menjar de debó. Però per aconseguir-ho no només cal oferir un bon producte, sinó que també s’ha de ser una bona empresa. Per això, intentem ser, dia a dia, més conscients, responsables i sostenibles en la nostra gestió i operació.

I com sabem que ho estem fent bé?

Doncs perquè ens acaben de renovar la certificació B Corp, la que ens reconeix com el primer supermercat d’Europa pel nostre compromís amb les persones i amb el planeta.

Som el primer supermercat B Corp

El 75% de la població actual desconfia de les empreses, segons Ipsos Mori. En el context actual d’inestabilitat política, injustícia social i canvi climàtic, cada vegada són més els consumidors descontents que reclamen a les empreses que adoptin un rol més inclusiu i sostenible que els permeti posar-se al servei de la societat i donar resposta a aquests desafinaments. Tranformació: així són les empreses que no només busquen fer negoci, sinó que basen la seva activitat en la transparència, la honestedat i la valentia. I malgrat que sabem que encara ens queda molt per millorar, durant els dos últims anys hem treballat per prioritzar l’impacte social, per sobre del benefici econòmic, en tots els àmbits de l’empresa: des de la direcció general fins a la comunicació o la relació amb vosaltres, els clients que comparteixen una mateixa filosofia de vida.
  • Cap a la petxada de carboni positiva: des del 2016 únicament consumim energia d’origen renovable.
  • Treballem per aconseguir gestionar el 100% dels nostres residus.
  • Hem augmentat un 3.000% el volum de donacions d’aliments.
  • Més del 80% dels nostres proveïdors són locals.

Què significa tenir el segell B Corp?

Les empreses amb el segell estan obligades a complir amb rigorosos requisits socials i ambientals i modificar els seus estatus legals perquè els empleats, les comunitats i el planeta siguin tan importants com els accionistes en la presa de decisicions. Amb més de 2.650 empreses certificades en 60 països i 130 sectors, el moviment empresarial B Corp no només respon a les demandes de la població, sinó que garanteix que les empreses certificades generin un canvi positiu en la societat i el planeta amb la seva activitat.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Propers reptes: petjada de carboni neutra i eliminació de plàstics afegits

Propers reptes: petjada de carboni neutra el 2022 i eliminació...