Receptes
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake
Ingredients:
- 1 tassa de cigrons cuits
- 1/4 de tassa de cuscús d’espelta integral
- 1 porro
- 1 moniato petit
- 1 grapat de bolets shiitake
- 1 pastilla de brou
- 1 L d’aigua mineral
- 4 claus
- 2 cullerades petites de comí
- 1 cullerada petita de cúrcuma
- 1/2 cullerada petita de gingebre en pols
- 1/2 cullerada petita de sal marina
- 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
- Menta fresca
Elaboració:
- Talla el porro en rodanxes i el moniato a daus.
- En una olla, sofregeix el porro i, quan estigui transparent, afegeix-hi el moniato i l’aigua.
- Desfés la pastilla de brou en una mica d’aigua calenta de l’olla i afegeix-la a les verdures.
- Pica els bolets, incorpora’ls a la cocció i deixa que bulli durant 8 minuts.
- Passa pel morter els claus i el comí, i afegeix-hi la resta d’espècies.
- Tira el cuscús a la sopa, juntament amb les espècies i la sal. Cou-ho durant 8 minuts més i afegeix-hi els cigrons.
- Serveix-ho amb menta fresca.
Contingut relacionat
- Receptes
Sopa detox – Fastgood
Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...
- Receptes
Sopa miso amb noodles – FastGood
Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...
- Receptes
Sopa minestrone de verdures i mongetes
Sopa minestrone de verdures i mongetes, un autèntic còctel de...