Receptes
Sopa d’hivern
Aquesta sopa d’hivern és d’allò més saludable com a entrant, tot i que també la pots prendre com a plat únic d’un sopar lleuger.
Una recepta deliciosa que ens proposa la foodblogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

El porro i l’api són rics en minerals i antioxidants i, gràcies a les seves propietats diürètiques i depuratives, ajuden a desintoxicar l’organisme.
Sopa d’hivern
Ingredients
- 2 porros
- 2 branques d’api
- 2 patates
- 1 rodanxa de col
- 1 pastanaga
- 1/2 got de vin blanc
- Julivert
- Brou de verdures
- 1 rajolí de salsa de soja
- 1 cullerada de miso
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració
- Pica els porros, l’api i la col, i trosseja a daus les patates i la pastanaga. Reserva-ho.
- En una cassola, sofregeix els porros i l’api durant 10 minuts.
- Afegeix-hi la col i ofega-ho 10 minuts més.
- Incorpora-hi la pastanaga i les patates, remena-ho perquè s’integrin amb el sofregit i rega-ho amb el vi blanc.
- Quan l’alcohol s’hagi evaportat aboca-hi la salsa de soja, assaona-ho al gust, ofega-ho 5 minuts i cobreix-ho amb aigua.
- Cou-ho a foc mitjà uns 40 minuts. Passat aquest temps, posa una mica de brou en un recipient per diluir el miso, afegeix-lo a la cassola, barreja-ho bé i serveix-ho amb una mica de julivert picat per damunt.
Contingut relacionat
- Receptes
Sopa de remolatxa estil thai
Sopa de remolatxa, exòtica i cremosa que combina a la...
- Receptes
Sopa detox – Fastgood
Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...
- Receptes
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa...
- Receptes
12 herbes aromàtiques que alegren els teus plats
Les herbes aromàtiques formen part de la cultura popular, tenen...