Receptes
Sopa japonesa
Sopa japonesa, una recepta deliciosa que destaca per la seva fàcil digestió, ja que s’elabora amb fideus d’arròs i miso. A més, és reconfortant i reconstituent.

Sopa japonesa
Ingredients:
- 1/2 L de brou de verdures
- 1 cullerada d’alga wakame
- 1 fulla de col
- 1 cullerada de germinats d’alfals
- 50 g de fideus d’arròs
- 1 cullerada de miso
Elaboració:
- Posa les algues en remull amb aigua calenta.
- Cou els fideus d’arròs amb les algues en el brou de verdures durant 3 minuts.
- Quan les algues s’hagin estovat, escorre i talla-les en tires. Talla també la col en juliana.
- Salta les algues, la ceba i els germinats.
- Incorpora-hi el saltat de verdures a la sopa.
Contingut relacionat
- Receptes
Sopa miso amb noodles – FastGood
Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...
- Receptes
Sopa depurativa
Sopa depurativa, rica en antioxidants. Per això, a més d'afavorir...
- Receptes
Els millors aliments per l’hivern
Els millors aliments per l'hivern són aquells que t'ajuden a...