Receptes
Sorbet de cireres i umeboshi
Sorbet de cireres i umeboshi, una recepta proposada per la xef Mireia Anglada per al llibre digital de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Les cireres són riques en hidrats de carboni, proteïnes, fibra i vitamines. El seu característic color vermellós es deu a l’alt nivell de antocianines, un potent antioxidant responsable de moltes de les propietats saludables, que les converteixen en una veritable superfruta. La umeboshi és una pruna japonesa fermentada amb sal i fulles de shisho. Té un gust àcid, salat i fort.

Sorbet de cireres i umeboshi
Ingredients:
- 600 g de cireres
- 1 pruna umeboshi
- 100 g de xarop d’atzavara
Elaboració:
- Treu el pinyol de les cireres i tritura-les.
- Incorpora-hi la pruna umeboshi i torna-ho a triturar.
- Col·loca-ho en un recipient per congelar i a mithe congelació (aproximadament una hora) tritura-ho per donar-hi cremositat.
- Torna-ho a congelar, durant una hora més.
- Serveix-ho en gotets o copes de vidre amb l’ajuda d’una cullera.
Contingut relacionat
- Receptes
Cherrieco – Companys de viatje
Cherrieco és l'empresa que produeix tota la cirera ecològica que...
- Receptes
Gelat de préssec
Gelat de préssec preparat per Alba Niubo. Gràcies al seu...
- Receptes
Suc de remolatxa i boletes energètiques
Recepta de suc de remolatxa i boletes energètiques amb la...