Aquesta setmana, la food blogger Alba Niubo ha preparat aquesta recepta per a tu: “tacos” de carabassa amb guacamole i germinats.
Els germinats són molt nutritius perquè durant la fase germinativa es desdoblen els nutrients de la llavor per l’acció de diversos enzims. Així mateix, faciliten l’eliminació de les toxines i residus acumulats en l’organisme.
‘Tacos’ de carabassa, guacamole i germinats
Ingredients:
- Germinats variats
- 1 pastanaga
- 1/2 carabassa
- 1/2 pot petit de cigrons cuits
- 1 llimona
- Curri
- Cúrcuma
- Pebre negra
Per al guacamole:
- Un alvocat
- 1 tomàquet madur
- Una ceba
- 1 llimona
- 4 branquetes de coriandre
Elaboració:
- Renta i talla la carabassa i les pastanagues i amaneix-les amb curri. Escalfa el forn a 180ºC i enforna les verdures durant 25-30 minuts, fins que estiguin completament toves.
- Mentrestant, renta els cigrons i, després d’escórrer-los, posa-hi curri al gust, pebre negre, cúrcuma i unes gotes de llimona. Posa-ho al forn durant 5-10 minuts i un cop ja fets, reserva’ls.
- Retira la carn de l’alvocat i posa-la en un bol. Aixafa-la amb el suc d’una llimona i afegeix-hi el tomàquet, la ceba i el coriandre, prèviament picants ben petits. Remena bé fins a obtenir una massa homogènia i reserva-la.
- Un cop estiguin fetes la carabassa i les pastanagues, treu la pell i les llavors de la carabassa i aixafa’n la polpa com si fessis un puré. Talla la pastanaga a trossos i deixa-la part.
- Per muntar el “taco”, posa primer una mica de carabassa, després uns trossets de pastanaga i, seguidament, el guacamole. Afegeix-hi uns quants cigrons i col·loca-hi uns quants germinats a sobre.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!