Receptes

‘Tacos’ de carbassa, guacamole i germinats

Aquesta setmana, la food blogger Alba Niubo ha preparat aquesta recepta per a tu: ‘tacos’ de carbassa amb guacamole i germinats. Els germinats són molt nutritius perquè durant la fase germinativa es desdoblen els nutrients de la llavor per l’acció de diversos enzims. Així mateix, faciliten l’eliminació de les toxines i residus acumulats en l’organisme. Tacos de calabaza, guacamole y germinados - Veritas

Ingredients

Per al guacamole

Elaboració

  1. Renta i talla la carbassa i les pastanagues i amaneix-les amb curri. Escalfa el forn a 180ºC i enforna les verdures durant 25-30 minutos, fins que estiguin completament toves.
  2. Mentrestant, renta els cigrons i, després d’escórrer-los, especial’s al gust amb curri, pebre negre, cúrcuma i unes gotes de llimona. Posa-ho al forn durant 5-10 minuts i un cop ja fets, reserva’ls.
  3. Retira la carn de l’alvocat i posa-la en un bol. Aixafa-la amb el suc d’una llimona i afegeix-hi el tomàquet, la ceba i el coriandre, prèviament picants ben petits. Remena bé fins a obtenir una massa homogènia i reserva-
  4. Un cop estiguin fetes la carbassa i les pastanagues, treu la pell i les llavors de la carbassa i aixafa’n la polpa com si fessis un puré. Talla la pastanaga a trossos i deixa-la part.
  5. Per muntar el taco, posa primer una mica de carbassa, després uns trossets de pastanaga i, seguidament, el guacamole. Afegeix-hi uns quants cigrons i col·loca-hi uns quants germinats a sobre.